Новият дрийм тийм с 25 медала за година
Пред родна публика ансамбълът играе най-успешно

Бгнес
Момичетата от новия ансамбъл омагьосаха публиката в първия турнир от Световната купа с невероятно сложните си и артистични изпълнения.
.
Християна: Пътят, който им оставихме, не е лесен

Интернет
Християна Тодорова от стария ансамбъл вече се изявява доста успешно като съдийка и като гост-коментатор.
Много се радвам, че името на България продължава да се чува и след нас”, призна Християна Тодорова, която беше част от златните момичета, а сега е съдия и коментира големите състезания по телевизията.

„Щастлива съм, че тези момичета успяват да бъдат достойни наши наследнички, защото все пак какво е спорт без достойни наследници? Пътят, който им оставихме, не е никак лесен. Пожелавам им да са здрави и все така амбицирани и занапред, защото тепърва ще разберат колко е трудно. И колко много усилия още ще трябва да положат, за да задържат короната, която е изключително тежка”, коментира Хриси.

Нейната съотборничка Михаела Маевска, която сега е помощник-треньор на новия ансамбъл, допълни: „Доволна съм, че съм част от този успех. За мен сега е много по-различно да гледам отстрани, а не да играя. Като цяло са много добри и възпитани деца и много слушат какво им се казва. Исках те по-бързо от нас да станат отбор и сякаш им се получи. Нашият етап на напасване една с друга продължи доста време, а това те някак го пропуснаха.”
.
.
.