Спорт
Кариус - вратарят клетник
Свои и чужди заклеймиха вратаря, подкрепи го порнозвезда

Големият грешник не криеше сълзите си.
.
Продават ръкавиците му в интернет

 
Шегите с нескопосаните прояви на Кариус пък не спират дори и седмица след финала на Шампионска лига. В една от платформите за онлайн търговия се появи оферта за ръкавиците на германския вратар. В обявата пише, че именно с тях той е пазил срещу Реал. Интересното е, че в центъра на двете ръкавици има огромна дупка, което е препратка към втория гол на Гарет Бейл, който отстреля стража с удар от над 30 метра. Тогава Кариус опита да избие топката, но тя се плъзна по ръцете му и се озова в мрежата на англичаните. Цената на артикула е 21 пенса, но желаещия да ги вземе ще трябва да извади още 2,95 паунда за доставка.
.
Италиански слабак го покани
Третодивизионният Римини покани официално Лорис Кариус да се присъедини към тях, очаквайки, че стражът ще бъде разкаран от „Анфийлд” през следващите няколко месеца.

Президентът на италианския слабак Джорджо Граси дори написа отворено писмо до вратаря.

„Ще ми бъде приятно да бъда домакин на германския вратар за няколко дни. Римини е много хубав град, който винаги се е отнасял добре с неговите сънародници. Ще се радвам, ако дойде, за да мога да му кажа, че трябва много кураж и разбиране, за да се пребориш с несгодите в живота. Ако реши да дойде при нас трябва да го предупредя, че няма да му е лесно, тъй като имаме страхотен вратар в лицето на Франческо Скоти. Тук обаче Лорис ще намери семейство и град, който е готов да го подкрепи винаги”, написа Граси.
.
Приятелката му го заряза

 
Лорис Кариус изживява тежки моменти и в личен план. Дори собствената му приятелка Даниела Грейс избягва да пуска общи снимки с него в социалните мрежи. Заради това медиите на Острова разпространиха информацията, че девойката е напуснала вратаря-грешник.  

В момента Даниела обикаля красивите кътчета в Тихия океан, като посети редица екзотични острови, като Бора Бора, Таити и  други. Красавицата не спря да публикува снимки от профила си в Инстаграм, но на нито една от тях обаче не присъстваше и германецът.

Феновете веднага я попитаха защо е така и се поинтересуваха да не би двойката да е прекратила взаимоотношенията си. Категоричен отговор от нейна страна няма.
.
.
.
.
: други материали