Избраха пет проекта на 3D къщички на Марс
3D Printed Habitat Challenge на НАСА във финална фаза

Отбор Zopherus, 1-во място
.
Интересни места в мрежата. И ловец съм, и рибар съм
Новини, кухня, водоеми

www.nariba.com/


 

Рибарите нямат ниско самочувствие и си въобразяват, че знаят всичко, но не пречи да хвърлят един поглед на този сайт. Зарибяването им е в кърпа вързано, така че ще се задържат пред монитора. Рибиоловът е въпрос и на късмет, така че не пречи да погледнат какво показва лунния календар, както и да се осведомят за прогнозата на времето. В сайта има и магазин, откъдето могат да понапазаруват разни джаджи за своето хоби.

Сподели история

https://ribarnik.com/


 

Удоволствието от риболова се губи, ако няма с кого да споделиш историята си. Дори тя да граничи с абсурдното, дори да е абсолютна фантасмагория. Може би ако го види написано, разказвачът ще посмали малко. Отскоро сайтът предлага възможност на потребителите да публикуват собствените си истории. Възможност за обсъждане има и във форума. Пак тук може да се закупят над 20 000 риболовни принадлежности.

На пазар онлайн

https://riboco.com/


 

Богато снабден онлайн магазин за риболовни принадлежности и аксесоари, в който поръчките над 50 лв. се доставят безплатно до офис на „Еконт”. Между поръчките може да прегледате секцията със статии или да си изберете рецепта, която да приготвите с улова.

Къде кълве

http://bigfish.bg/


 

Всичко за риболова и къмпинг приключенията – под това мото е конфигурацията на сайта. Може да се абонирате за получаване на новини и информация за промоции под формата на седмичен бюлетин. Много полезна е рубриката „Къде кълве”, която непрекъснато се актуализира.

.
.
.