Арестуваха Миню Стайков за пране на пари
Имал нелегална фабрика за цигари, ощетила хазната със 70 млн. лв. за две години

БТА
Прокурори и тежко въоръжени барети проверяваха офиси и производствени цехове, свързани с бизнесмена Миню Стайков.
.
Синът му се разведе с щерката на Ветко Арабаджиев
Синът на Миню Стайков – Стайко, се разведе миналата година с щерката на Ветко Арабаджиев Александра. За новината се разбра от Инстаграм профила на Стайко, който си публикува снимка с новото гадже Мария Цветкова. Интересна подробност е, че красавицата е бившата половинка на Динко Динев.

Двете фамилии – Стайкови и Арабаджиеви, които попаднаха под ударите на закона, се сродиха през декември 2011 г. чрез сватбата на Стайко и Александра. Щастливото събитие продължи три дни и три нощи, а на него пяха Азис, Преслава и др.

По повод обявените за издирване Ветко и Маринела Арабаджиеви зам.-главният прокурор Иван Гешев вчера коментира: „Нямаме за цел да задържим дадено лице и само да се снимаме с него. Не можем да кажем на дадено лице „Стой си в България. Не ходи никъде до 20-то число, че ще те арестуваме. Визирам и хората от Франция. Те бяха на почивка, но сега е очевидно за всички, че се укриват. Така че ако те бяха предупредени, че ще бъдат задържани, нямаше да са в чужбина и нямаше да си оставят 10 милиона лева в касетите”.
.
.
.