Истинският Родриго или журналистика по български
Ловният сезон за отстрел на кандидат-главни прокурори е открит

Снимка: Канал 3
Лозан Панов и съпругата му Елисавета Панова.
.
А ето и въпросите към Лозан Панов и съпругата му Елисавета, на които двамата все още отказват да отговорят
Кога се запознахте с господин Панов? Преди или след като разбрахте, че е кандидат за председател на ВКС?
Познавахте ли г-н Панов когато бе блъснат край Южния парк? 
Как решихте именно Весела и Пламен Мирянови да са Ваши кумове, да са свидетели на сватбата Ви.
Семейство Мирянови търсили ли са Ви за услуги, за съдействие след сватбата, по въпроси от правен характер, за консултация г-н Панов, все пак сте кумове.
Не се ли почувства притеснен господин Панов, че като новоизбран председател на ВКС негови кумове са известна фамилия архитекти, доста заможни, които той дори не познава, ако се съди по думите Ви.
Госпожо Панова, защо в нотариалния акт, който сама направихте публично достояние, е посочено, че ако по някаква причина не придобиете своя имот, той Ви бъде отнет, то тогава фирма “Артекс” Ви дължи обезщетение – двоен размер на посочените плащания по акта, т.е. 81 000 евро по ДВЕ, прави 162 000 евро, плюс забележете – още 110 000 евро като обезщетение?
Моля, обяснете, защо “Артекс” ще Ви дължи 110 000 евро, ако не са ги получили?
Госпожо Панова, реалната цена на Вашия четиристаен апартамент, с два гаража, находящ се в един от най-скъпите квартали на София, в сграда от най-висок клас, с дървена ламперия в общите части, със специална настилка, струва ли – 272 000 евро, т.е. половин милион лева?
Председателят на ВКС Лозан Панов кога разбра, че живее в имот, който струва едва 81 000 евро, а видимо би трябвало да е платено за него четири пъти по-висока цена?
Госпожо Панова, къде живеехте след сватбата, преди да се нанесете в новия апартамент?
Госпожо Панова, защо твърдите, че сте обект на натиск и на репресия, при положение, че живеете в имот, който е закупен на цена поне четири пъти по-ниска от реалната?
Госпожо Панова – три години след сделката в “Изгрев”, купувате ателие на метри от Съдебната палата – но цената на квадрат в доста стара кооперация, при това на подпокривно ниво е три пъти по-висока от тази на жилището Ви в “Дипломат”.
За какво ползвате жилището на ул. Денкоглу?
Госпожо Панова, в какви отношенията сте с децата от първия брак на покойния Ви съпруг – Иван Ганев?
Имала ли сте спорове за имоти с тях?
Госпожо Панова, теглила ли сте неправомерно от банковата сметка на фирмата на съпруга Ви общо около 40 000 лв. непосредствено след неговата смърт и защо не сте уведомила банката за това?
Госпожо Панова, колко вестника издавате? Защо винаги търсите изяви в медии, собстевност на подсъдими лица, с издатели, които са свързани с партии, с интереси в съдебната власт?
Госпожо Панова, с какво Вашият казус е по-различен от този на Цецка Цачева, Цветан Цветанов, след като господин Панов ясно е знаел, че живее в жилище придобито в нарушение на данъчното законодателство, което се явява пряко нарушение на Етичния кодекс на магистратите?

.
.
.