„Телеграф“ пита ВСС за зависимостта на Темида от Иво Прокопиев
Кой кадрува в съда?
Пеевски, който губи съдебни дела, или Прокопиев, който има съд за лично ползване? Разградският олигарх извива ръцете на Висшия съдебен съвет с поредна нагла манипулация

Лозан Панов с Георги Георгиев от БОЕЦ
.
„Телеграф“ пита ВСС за зависимостта на Темида от Иво Прокопиев
„Телеграф“ отправя официално запитване към Висшия съдебен съвет за това съществува ли зависимост на определени магистрати и съсловни организации от подсъдими олигарси и в частност от Иво Прокопиев, както и има ли влияние Прокопиев върху самия Висш съдебен съвет. Вестникът пита зависими ли са Лозан Панов и Калин Калпакчиев от разградския олигарх-приватизатор, притискани ли са съдии, членове на Съюза на съдиите, за да постановяват решения в полза на подсъдими олигарси, както и допустимо ли е председател на ВКС да е „гост-лектор“ на сбирка, организирана от НПО, представляващият на което демонстрира близост с подсъдимо и издирвано от Интерпол лице.  
Защото това са съществените въпроси, на които трябва да се отговори, за да се изчисти съдебната ни система, а не на дневен ред непрекъснато да са фалшиви мантри, налагани от истинските виновници за това съдът да продължава да се ползва с най-ниското доверие на обществото. 

.
.
.