4 джаджи в един лаптоп
Новият Йога Бук е лаптоп, таблет, четец за книги и рисуване

Таблетът е чудесен за всяка артработилница.
.
Три съвета при покупка
Изборът на нов лаптоп не е никак лесна работа. Ето какво експерти от сайта Make Use Of препоръчват да гледаме в магазина наред с бързината на процесора и размера на екрана.
Първото нещо, на което трябва да обърнем внимание, е разположението на камерата. Все повече производители в опита си да направят рамката на дисплеите като на мобилните телефони - ултратънка - не оставят място за вграждане на камерите. Така те се озовават на доста неудобни от практична гледна точка места. 
Следващото нещо са портовете. Повечето телефони днес имат  новия стандарт -USB Type C, но все още това не може да се каже за преносимите компютри. В случай  че този порт е наличен е хубаво да бъде Тъндърболт 3 (Thunderbolt 3). Ако това е така, над него трябва да водите емблема на светкавица. През него може да свързвате различен тип устройства, дори верижно. Може да вържете например, хардиск (при скорост от 785 MB в секунда) за него 4К монитор и всичко това да работи.
Третият съвет е да се гледа не само обемът, но и видът на оперативната памет, наричана още RAM. Обикновено ще имате възможност да избирате между лаптопи с DDR3 и DDR4 RAM. DDR4 е за предпочитане, тъй като този тип памет консумира по-малко енергия и предлага по-високи скорости на пренос на данни. Така лаптопът ви ще работи бързо дори с тежки графични програми и ще забива по-рядко. 

.
.
.
.
Технологии: други материали