Котешки развъдници

.
Регдолл

 

http://www.ragdoll-bg.com/aboutus.html

METHODIUS е първият Български развъдник за Регдоли на Антония и Борислав Алексови и техният син Методи. Тук може да намерите любопитна информация и много снимки на котки от тази красива порода, както и да зададете въпросите, които ви вълнуват.

.
Мейн Куун

 

www.demo.starflash.pro/noblecat/

В края на 2009 г. Е поставено началото на развъдника за котки от породата Мейн Куун, преминал през следните имена и фелиноложки организации – NOBLECAT, член на FFe, MAGIC NOBLECAT, член на FIFe. От 2012 г. развъдникът е член на CFA под името NOBLE WINNER.

.
Британска късокосместа

 

www.lordcattery.com/bg/

За Анастасия Мишина от Стара Загора и нейния домашен развъдник за британски табби котки Lord of the Cats може да разберете повече тук. В развъдника има котки с кръвни линии от Европа и Русия. „Осъзнаваме , че чистокръвното развъждане на една порода е огромна отговорност . Точно затова работим с малко на брой котки , за да сме сигурни , че всяко еднa от тях ще получи нужното и внимание и грижа“, споделя Мишина.

.
Шотландска клепоуха

 

www.prestigeplusclub.net/

Това е сайта на варненския развъдник Prestige Plus за котки от породите шотландска клепоуха и британска късокосместа. Тук можете да се запознаете с основателите на развъдника, да получите последни новини от фелиноложката област и да намерите вашия нов пухкав приятел.

.
.
.