Филмовият композитор на столетието Митко Щерев: Лили няма морал, при нея всичко е само пари
Бих дал забранените за нея песни на Михаела Маринова

Митко Щерев
.
Сдоби се с четвърто внуче

Филмовият композитор на столетието Митко Щерев се сдоби с 4-о внуче и така отборът му се изравни – две момчета и вече две момичета.

„Много сме щастливи, имаме си и една мъничка сладка водолейка - Имаме си една мъничка Катрин!! Обещаваме много да те обичаме! Благодаря на д-р Иво Тодоров, д-р Маленов и д-р Недялков - за нас са Нечовеци!!!!“, обявиха радостната вест най-малката дъщеря на маестрото Рая и съпругът й Методи.

 „Още не съм я видял, но ми пратиха снимки. Много интересно дете – прилича и на двамата родители едновременно“, сподели пред „Телеграф“ щастливият дядо. Той се шегува, че вече ще може да си направи детска вокална група „Диана Експрес“. „Не можах да си гледам децата навремето заради непрекъснатите турнета и ангажименти в киното, затова пък сега ми е толкова готино да си контактувам с внуците. Най-големият Дидо живее в Германия и рядко се виждаме, но пък сега си общуваме чрез социалните мрежи. А щом съм с Мишел и Денис, ставам най-щастливият човек на света“, каза още Митко Щерев. „Добре дошла на новата звезда Катрин! Комплименти на мама Рая! Обичам ви безкрайно!“, включи се и бабата Катерина Александрова, втора съпруга на маестрото. Лелите Надя и Александра също благодариха на сестричката за новата радост във фамилията. Певиците Нели Рангелова и Еми Стамболова, както и скулпторът Стефан Божков бяха сред първите честитили рожбата на музикалното семейство.

С това наследството в „Диана Експрес“ не се изчерпа – преди броени дни дядо за втори път стана и певецът на култовите хитове „Блус за двама“, „Утре“, „Ключ от чужда стая“ и много други Илия Ангелов. Синът му Ангел и снахата Мария го дариха с втори внук, който са нарекли Ясен. Големият Момчил вече е на 13 и е в 6-и клас, той е рожба на дъщеря му – актрисата от Младежкия театър Зорница Маринкова и зетят – комикът и фокусник Ненчо Илчев.

.
.
.
.
Интервю: други материали