За личностното развитие, болестите, проблемите и неподозираните възможности
Човек и добре да живее, стига до преломен момент, в който не знае накъде да потегли. Тялото му сякаш го предава. Какво да направи? Вече близо четиресет години Лиз Бурбо e признат лидер в сферата на личностното развитие, а „Твоето тяло казва: Обичай се!“ е една от най-популярните й книги, продадена в повече от половин милион екземпляра в цял свят. Сега заглавието, помогнало на хиляди хора, излиза в ново допълнено и преработено издание от „Ентусиаст“.
 
Птицехора, крилати юнаци и исполини оживяха на премиерата на новата книга на журналистката Ирена Григорова „Прастари времена“ (издателство „Апостроф“). Събитието събра десетки приятели, колеги и почитателите на авторката, позната от поредицата „Мистичната България“ в „Преди обед“ по bTV.
 
Има едно неизменно нещо в живота и това са родителските амбиции и представи за техните наследници. Какво да правим, когато децата не отговарят на очакванията ни? Можем ли да си позволим да играем с техните съдби? В този завладяващ роман - „Детска игра“ (издателство „Бард“) Даниел Стийл ни показва как се променят семействата и как животът им се разгръща по неподозиран начин...
.
Това е пътят! И Том Ханкс знае защо!
Отново издателство „Бард“, но с един абсолютен шедьовър на Стивън Кинг, който се материализира в гениален филм и за малко не донесе трети „Оскар“ на Том Ханкс в главната роля. Книгата е „Зеленият път“.
.
Думба-лумба, хей, стой, варда – просто мечта!
Котето на готвача се промъкна в пушалнята на клуб „Търтеи“ и поздрави присъстващите с дружелюбно „мяу!“. Фреди Уиджън, който седеше в ъгъла, стиснал глава между дланите си, се изправи възмутено.
.