УЕФА ни готви тежки санкции
Гигантски международен скандал и сътресения в българския футбол предизвика евроквалификацията между България и Англия, загубена от играчите на Красимир Балъков с 0:6.
 
Без сериозно напрежение премина футболната среща между националните отбори на България и Англия, съобщи пресцентърът на МВР.
 
България претърпя унизителна загуба с 0:6 от Англия в европейска квалификация от група А и остава на последното място. Фактите са, че България няма победа от една година, а поражението е най-тежкото като домакин в цялата ни футболна история.
.
Президентът на БФС с писмо до УЕФА по повод поредните коментари от лагера на Англия
За пръв път си позволих да Ви обърна внимание към настоящия казус след коментарите на мениджъра на Англия Гарет Саутгейт за евентуални расистки обиди по време на предстоящата визита на тима му в София на 14 октомври; коментари, които Българският футболен съюз, българската общественост и лично аз намираме за обидни заради несправедливото нарочване на българската публика като дискриминативно настроена.
.
Бойко Борисов: "Призовавам Борислав Михайлов незабавно да си подаде оставката
След позорната загуба на българския национален отбор и предвид лошите резултати на футбола ни, разпоредих на министър Красен Кралев държавата да прекрати всякакви отношения с БФС, включително и финансови, до оттеглянето на Борислав Михайлов от поста
.