Изкуственият интелект на Хуауей пипа грубичко при селфи
Само преди дни на родния пазар стъпи едно от новите технологични бижута „Хуауей Нова 5Т“ (Huawei Nova 5T). Смартфонът в момента катери класациите на най-пазаруваните мобилни апарати в Азия. Дали ще се превърне в лидер и в Европа обаче остава да видим.
 
 
.
.
Макси мода
Оригиналност

 
Maxifashion.bg показва новата ера в модата и по-точно - нахлуване на японския и корейски стил. Това, което отличава тази мода е оригиналността на всеки елемент и нотката индивидуален подход в дизайна на всяка дреха. Стиловете са футуристични. Дрехите са мега удобни, ултра модерни и символ на лукс за притежателя. С други думи – те са за онези дами, които искат да са красиви, модерни, изискани и неустоими.

Богат избор

 
MAXI MODA е търговското име на МАКСИ МОДА ООД . Основана сравнително скоро, тя бързо печели свои верни клиенти. Марката се налага на пазара с качество на продуктите си (дрехи големи размери) и ниските цени които предлага на своите клиенти. Фирмата е ориентирана в предлагането на дамска макси мода. Предлага голям избор от цветове, материи и модели на макси блузи, туники и рокли за съвременната жена.

Плюс размери

 
Историята на Des Fashion датира от 1994 г. Кройките се създават след прецизно разучаване на спецификата именно на модели с големи размери или още наричани плюс размери. С цел да се създаде перфектната дреха, всяка една от тях е пробвана между 3 и 6 пъти на жив модел. Дизайнерският екип преследва модните тенденции от водещи модни списания, фешън блогове. Черпи вдъхновение и от големите модни столици.

Удобна визия

 
Monte Cervino е съвсем нов бранд на българския онлайн моден пазар – от 2018 г. Някои от вас може да разпознаят моделите ни от другата ни марка - DANAYA. Тя бе създадена още през 1993 година. Именно заради дългогодишния ни опит в модната индустрия смеем да твърдим, че предлагаме едни от най-актуалните и красиви макси модели в България, казват дизайнерите, които предлагат мода от XS до XXXXL.