Устройствата са подобни на гащеризони роботи, които помагат на монтьорите
Въпреки че автоматизираните технологии намаляват натоварването в автомобилни фабрики по света, трудът и дългите часове работа за работниците все още заемат голяма част от производствения процес.
 
Специалисти от Масачузетския технологичен институт в САЩ са създали миниатюрен свръхгъвкав робот, наподобяващ змия и способен да пълзи през човешкия мозък, пише в. "Дейли стар", позовавайки се на публикация в сп. "Сайънс роботикс".
 
.
.
Музикални магазини
Ваучер за отстъпка

 
Още при регистрацията и съгласието ви да получавате онлайн бюлетина на магазина, вие се сдобивате с ваучер за отстъпка. Оттам-нататък изборът е ваш, като продуктовият каталог цели единствено да ви ориентира в асортимента. Китари, бас китари, барабани и ударни инструменти, клавишни инструменти и други – онлайн магазин Muziker е на ваше разположение.

История и традиции

 
“Форте Мюзик” е добре позната на музикантите, както и на хората, чието хоби е това изкуство. Компанията има над 20-годишна история и традиции в продажбите на музикални инструменти и аксесоари, озвучителна и осветителна техника.
Официални представители и дистрибутор за България на компании като SHURE, RCF, ROBE, Fender, Rotosound, Stagg, BC Rich, Cordial, Meinl, DW, EMG, Lag, Orange, Klotz и много други. Онлайн магазинът на компанията е с адрес: Muzikalen.bg. 

Обществени мероприятия

 
„Музикален Център „Икономов“ е официален дистрибутор на марки като Ibanez, Tama, Gibson, Epiphone, Marshall и др. Фактор е повече от 25 г. на пазара на музикални инструменти, професионална аудио и осветителна техника. Проектира, доставя и инсталира пълно техническо обезпечаване на концерти, DJ партита и други обществени мероприятия със звук, осветление и сцена. 

Дистрибутор

 
Фирма Гема Музик ООД, основана през 1998 г., е сред водещите фирми в продажбата на озвучителна техника, музикални инструменти и аксесоари. Официален дистрибутор и дилър за България на марките Kurzweil, Nord, Ketron, Pearl, Nektar, Aria, Orla, Buffet Crampon, Besson, Dean Guitars, DDrum, Korg, Shure, Akg, Roland, Dynacord, Yamaha и др.