Сливат платформите за съобщения въпреки критиките
Facebook променя имената на две от най-популярните приложения в света: WhatsApp и Instagram. Приложенията скоро ще бъдат преименувани на WhatsApp от Facebook и Instagram от Facebook. Това е първата в историята промяна на името и за двете приложения.
 
Първият електрически самолет, захранван с акумулаторна батерия в Норвегия катастрофира в езеро, като все пак пилотът и возилият се с него пасажер са успели да се измъкнат невредими. Въпреки това случаят се счита за неуспех на авиационната стратегия на страната, предаде Ройтерс.
 
Литват на микрочип заедно с US роувър догодина
6699 българи са си дали досега имената, за да бъдат изпратени на Марс с мисия на НАСА, която ще се осъществи догодина, научи „Телеграф“. Одобрените имена ще бъдат записани на микрочип, който ще се монтира на роувъра „Марс 2020“.
.
А1 стартира продажбите на втория си собствен смартфон - А1 Alpha
А1 стартира продажбите на своя втори собствен смартфон на българския пазар - А1 Alpha. Моделът се отличава с елегантен дизайн и отлични характеристики, с които се позиционира в средния клас смартфони.
.
Хуавей прие над 1 милион поръчки за първия си 5Джи телефон
Резюме
.
Епъл превръща улиците на големите градове в изкуство с допълнена реалност
Технологичният гигант Епъл (Apple) изнася галерията в реалния свят, създавайки забавен дигитален градски пейзаж чрез допълнена реалност (AR), информира Ройтерс.
.
.
Мебели втора употреба
СДМ

 
Ако искате да обзаведете дома си с качествени и солидни мебели, устояли на времето и доказали своята практичност, то непременно ще намерите това, което искате в SDM  - вносител на мебели втора употреба от Европа. В сайта можете да видите част от голямото разнообразие от мебели, изработени от масивно дърво – старинни, антикварни и ретро.

Фландрия

 
Търсите ли мебели с колекционерска стойност, то „Фландрия“ е вашето място. Предимство е, че целият асортимент може да се купува и на изплащане. Мебелите са внос от Западна Европа (Холандия, Белгия r Германия). Изящно изработени и реставрирани, те ще внесат в дома ви частица от красотата на отминалите години и умението на старите майстори. 

Холандеца

 
Тук можете да откриете ретро мебели с високо качество, произведени в Холандия, Белгия и Люксембург, а също така и аксесоари, осветителни тела, музикални инструменти, произведения на изкуството, които придават чар и уют на дома.

Ремар

 
Асортиментът на Ремар не е толкова богат и атрактивен, колкото на предните сайтове, но тук има и кауза. Чрез продажбата на мебелите се финансира дейността на фондация „Ремар България“, чийто приоритет е приютяване, пребиваване и обгрижване на хора, които са в периферията на обществото. Това са бездомни, наркозависими, самотни майки, деца и възрастни хора, които не могат да се справят сами с живота и за които “Ремар“ е убежище.