Той ни научи не само на актьорско майсторство, а и как да бъдем човеци, споделиха учениците на Стефан Данаилов
Стефан каза да не го жалим, разкри голямата актриса Татяна Лолова пред БНТ. Приживе самият Данаилов казал на Лолова, че иска хората да не тъжат за него, защото е преживял максимално отредените му дни на тази земя. „Стефан беше посочен да бъде обичан, обожаван“, изтъкна Лолова и призна, че не иска да мисли за него с тъга, а предпочита да си спомня за хубавите им моменти заедно.
 
Стоянка Мутафова стана звезда на 97
"Госпожа Стихийно бедствие", "Магистратите също плачат", "Шедьовър", "Космонавти" - това са част от спектаклите, в които незабравимата българска актриса Стоянка Мутафова остави душата си.
 
Атешхан Юсеинов е свирил с Ибряма, Теодосий Спасов, Стунджи и Васил Пармаков, а вече има соло тава
Истински китарен виртуоз, който цял живот свири рамо до рамо с едни от най-големите имена в балканския джаз – Ибряма, Теодосий Спасов, Стунджи, Васил Пармаков - Атешхан Юсеинов получи световно признание, след като най-големият британски лейбъл за уърлд музика Riverboat Records издаде първия му самостоятелен албум.
.
Самуел Финци става водещ на „Берлинале“
Синът на Ицко Финци – актьорът Самуел Финци, ще бъде водещ на откриващата церемония на 20 февруари и връчването на наградите на 29 февруари на предстоящото през 2020 г. юбилейно 70-о издание на Международния филмов фестивал в Берлин.
.
Продължавам да работя и да пея
Продължавам да работя, да разучавам, да репетирам и да пея. Това ми дава спокойствието да се изправя с този кошмар. С тези думи прочутият испански тенор Пласидо Доминго коментира последствията от появилите се през месец август обвинения срещу него в сексуален тормоз.
.
Кинаджии спасяват кино „Влайкова“
Родни кинаджии, сред които Юлиан Вергов, Виктор Божинов и Мая Новоселска, се включиха в кампания за спасяването на най-старото и действащо кино в София – кино „Влайкова“.
.