24 години след стрелбата до 3-то училище в столицата
Поръчителят Валтер Папазки излезе предсрочно от затвора
Физическите убийци на Валентин Алексиев – Лисицата вече са на свобода и дълбоко забравени. Поръчителят на покушението Валтер Папазки излезе предсрочно от затвора през 2013 г. Освободен е заради добро поведение, след като прекарва последните си месеци зад решетките в общежитието от открит тип в Казичене. Лисицата бе направен на решето пред входа на столичното 3-то училище на 12 февруари 1996 г.
 
Пробил си дупка в чорапогащника, за да пуши
Резюме
 
Съжалявам, че притесних роднините, заяви актьорът, след като го пуснаха срещу 5 бона гаранция
До 3 години затвор грозят Явор Бахаров, ако бъде признат за виновен, че е карал дрогиран. Актьорът вече е с две повдигнати обвинения - за шофиране в пияно състояние и под въздействието на наркотици, обявиха от прокуратурата. Той беше пуснат в неделя от ареста в Банско срещу 5000 лв. гаранция.
.
Разбиха БГ канал за трафик на органи в Турция
Петима души са били арестувани в Истанбул, след като полицията в Турция е разкрила канал за трафик на органи. Това съобщи турското издание Daily Sabah. Каналът бил създаден от български граждани и донори, които използвали болница в Истанбул за дейността си. Заловени са след сигнал от страна на българското МВР.
.
Още новини