Гласът на звездите
Какво вещаят звездите за периода от 15 до 21 февруари? Кога късметът ви ще се прояви и кога да очаквате спънки от всякакво естество?
 
Не купувайте кола до 10 март, съветват астролози
Първият за 2020 г. ретрограден Меркурий ще развали времето пак, но ще ни сложи и розови очила. Заради него българинът за сефте ще стане оптимист и ще се чувства безгрижно като бразилец на плажа Копакабана. От това обаче може да се възползват и хора, които не ни мислят доброто.
 
Земният глиган от 2019-та ни донесе чума по свинете, от белия гризач чакаме щастие и просперитет
На 25 януари настъпи Китайската нова година, или Годината на белия плъх. Затова ви казвам: Син ниен куайлъ! С този поздрав не само китайци, ами японци, корейци, виетнамци и други народи от Далечния изток си честитят новата година и общо взето той означава ЧНГ.
.
Цар Плъх и неговата корона
Китайско ли е, не ми го хвали! Дръпват ми се очите, само като си представя какво ме очаква в година, в която някакъв плъх ще ми мърда с мустаци насреща. Това предизвиква у мен неистово желание да побегна в обратна посока.
.
Гласът на звездите
Резюме
.
Вашият хороскоп за 08-14.02.2020 година
Какво вещаят звездите за периода от 8 до 14 февруари? Кога трябва да проявите благоразумие и кога да се хвърлите стремглаво в нови начинания?
.