66 месеца плаща с откраднатото от КТБ кампании за очерняне на враговете си и заблуда на обществото
Олигархично ОФ залива публичното пространство с клевети в опит да задуши истината за престъпленията си
„Лъжите стъпват на монопол върху истината“. Открили са го не другаде, а в бившия СССР. Роден в недрата на съветската машина за културно-масово промиване на мозъци, този принцип се прилага от нея и последователите й и до днес - години след разпадането на бившия Съветски съюз. Знае се от всеки по-мастит поддръжник на въжделенията на прокремълските кръгове за връщане на България в сателитната орбита на Русия. Знае го добре и Цветан Василев.
 
Няма мераклии за част от апартамента над „Кристал“ и за палата на Женевското езеро
В началото на горещия август на 2019 г. синдиците на фалиралата под вещото ръководство на кредитния фараон Цветан Василев КТБ внесоха искане до частен съдебен изпълнител да обяви за продан части от тузарския апартамент на семейство му, кацнал точно над градинката на „Кристал“ и станал известен с бронираните си стъкла.
 
Олигарсите Огнян Донев и Сашо Дончев поръчват музиката, майката на фейка Стояна Георгиева отстъпи първата си цигулка на Бедров
Дирижиран процес – това заяви през септември 2019 г. по адрес на делото КТБ ексбанкершата Антоанета Василева. Само няколко месеца по-късно стана ясно, че тя и нейният съпруг – крупният аферист Цветан Василев, като истински меценати, но с крадени пари, са се настанили на първия ред за концертното изпълнение на най-новата творба на т. нар. Антикорупционен фонд, свързван с олигарха Иво Прокопиев.
.
Търсете руснаците
Ако искате да разберете как са се развили събитията след най-голямата финансова афера у нас – фалита на КТБ, търсете руската следа. Просто защото дългата ръка на Кремъл има доста активна роля не просто в укриването на банкера беглец Цветан Василев от родното правосъдие, но и в протичащия вече 5 години вторичен грабеж на активи, купени с пари на фалирания трезор.
.
Още новини