Грантовете победиха правото
Скандалното решение може да се жали само пред съда на Лозан Панов. Магистрати с обвързаности четат закона като дявола в полза на Бети Панова
Олигархът Иво Прокопиев и менторът му Иван Костов дърпат конците в съда чрез марионетката им Лозан Панов. Това става ясно от безпрецедентно срамното решение на съда на олигархията, който като с универсален прах за пране буквално изпра скандалното минало на Елисавета Панова.
 
Забърка се в „Апартаментгейт“, отказва да си декларира имотите
Ако сте купували имот през 2013 г., няма начин да не знаете, че четиристаен апартамент и два гаража на цена от 225 евро на квадрат са пълен абсурд. Елисавета Панова е платила 93 004,5 лв. за обща площ от 211,2 кв.м, при пазарна стойност на имота по това време от 455 761 лв. Тя и мъжът й смятат, че това е напълно в реда на нещата, защото имало срив на цените на имотния пазар тогава.
 
Превърна се в отявлен защитник на виновниците за смъртта на „Алабин“
Няма какво повече да се каже за съдия, чиято главна референция е, че е бил сред най-активните протестиращи срещу бившия си началник. Но кариерата на Красимир Мазгалов е точно толкова последователна, колкото и любовта на грантовите медии към неговата персона.
.
Триото от ГРУ взело Скрипал на мушка в Швейцария
Тримата предполагаеми отровители на Сергей Скрипал от руското военно разузнаване (ГРУ) са го взели на мушка и в Швейцария, няколко месеца преди атентата в английския град Солсбъри на 4 март м. г.. Това установиха разследващата група „Белингкет“ и руският сайт „Инсайдър“ в сътрудничество с швейцарската медийна група Tamedia.
.