Ученици на оперната прима Райна Кабаиванска ще представят „Норма” от Белини
Прочутата опера на Рихард Вагнер -„Парсифал”, ще открие сезона в Софийската опера и балет на 1 октомври. Изборът не е случаен. Последната творба на немския композитор бе показана за пръв път в България през юли и премина при огромен успех. Да гледат постановката на маестро Пламен Карталов в София пристигнаха ценители на оперното изкуство от цял свят.
 
Филип Киркоров е институция в шоубизнеса, двигател на руските хитове на „Евровизия” и своенравен събеседник, който няма проблем да прекъсне въпрос, който не му харесва. Самочувствието му на артист, който завърта с лекота въздуха около себе си, му позволява да бъде максимално откровен пред медиите.
 
Истинската Алисън Дюбоа притежава специфичната дарба да си общува с мъртвите, има съпруг на име Джо и три дъщери
Алисън работи в областната прокуратура на Аризона, когато се проявява специфичната є дарба да общува с мъртвите. Изследователи от Университета в Аризона я подлагат на серии от тестове в продължение на 4 години и в крайна сметка официално потвърждават способностите є на медиум.
.
Мохамед Али оживява на One Dance Week
Незабравимият Мохамед Али оживява на 8 октомври в рамките на десетото юбилейно издание на One Dance Week в Пловдив в шампионския спектакъл
.