Да, обичаме да се връщаме в България. Публиката ви винаги ни посреща толкова топло, а нашата музика получава емоционален отзвук. Последният път, когато идвахме, имахме възможността да пътуваме малко из страната и да видим красивото ви крайбрежие. Това ни провокира да си мечтаем да се завърнем в България, но на почивка.
 
Носителят на „Грами“ показва виртуозно майсторство с Концерт за цигулка на Антонин Дворжак
Носителят на „Грами“ и една от най-големите звезди в класическата музика Джошуа Бел се завръща в зала „България“ на 1 април като един от специалните гости на Софийската филхармония за 90-ия юбилеен сезон.
 
До 23 март може да бъде видяна изложбата „Градината на тревата“, която световноизвестният скулптор Павел Койчев откри в галерия „Райко Алексиев“ на СБХ на ул. „Раковски“ 125.
.
Едно необикновено пътешествие към успеха
Всеки е чувал историите за милионери, които лъскат ябълки и за учени, фраснати по главата от ябълки. Колкото по-пряк е пътят към успеха, толкова по-невероятна е легендата за него.
.
Обещанието на Кити
Либъртис, Дъблин, 1905 Кити О’Кейн мечтаеше за добър съпруг и справедлив живот, но получи рядка рибена чорба за вечеря и насинено око. По износения ботуш на баща ? аленееше струйка от собствената ? кръв. Ботушите му бяха големи и тежки. Идеални за ритници. Тя опита да надигне глава от сламата, но нямаше сили, затова само я извъртя леко настрани.
.