В спектакъла „Сцени от един семеен живот“ любовта е вечна война
Как привидно идеален брак може да се разтресе и срути подобно на бутафорна крепост, изградена от възглавници? Драматичните душевни катаклизми на двойка от средната класа, която на пръв поглед има всичко, за да е щастлива, изследва режисьорът Крис Шарков в своя нов спектакъл „Сцени от един семеен живот“ в Малък градски театър „Зад канала“.
 
Националният исторически музей /НИМ/ и неговия Детски музейно-образователен център организират фестивал на древните култури "Приключения в Древния свят" на 18 и 19 октомври. Това съобщиха от пресцентъра на институцията.
 
Малин Кръстев и Герасим Георгиев-Геро правят стриптийз покер на сцената на Малък градски театър "Зад канала". Премиерното представление "Стриптийз покер" е по текст на Жан-Пиер Мартинес, роден през 1955 г. в Овер-сюр-Оаз, Франция.
.
"Скандау" и Depp Zone Project ще имат специално участие в спектакъла "Светът на златните момичета"
Гала спектакълът "Светът на златните момичета" ще се състои на 21 ноември в "Арена Армеец", съобщиха от екипа. Организатор е Българската федерация по художествена гимнастика.
.
"Вечерята" по Херман Кох е първата за сезона премиера в театър "София"
Сценична версия на романа "Вечерята" от Херман Кох е първата за този сезон премиера в театър "София", съобщиха от трупата. Първото изиграване пред публика е на 22 октомври и е част от паралелната програма на кино-литературния фестивал "Синелибри".
.