Мъжете са забавни, а жените – красиви. Нека си остане така
Американски психолози обявиха, че мъжете като цяло са по-забавни от жените, съобщи в. "Дейли мейл". Твърдението на учените се базира на дългогодишни изследвания, а резултатът е, че 63% от мъжете са по-забавни от средностатистическата жена. Ех, тези психолози откриха топлата вода.
 
Маймунджилъците са за необременени хора
Това е точно като във вица. Детето буха свирепо. Майката примиренчески свива рамене – няма да го води в градината, за да не я заклеймят другите мами. Няма обаче как да го остави само вкъщи, затова ще го заведе за час-два в работата. Детето изглежда на седмото небе от щастие. Когато пристигат обаче, избухва в див рев. Всички в службата го наобикалят, чудят се как да го успокоят.
 
Бургас дава пример за цяла България
Нов правилник слага край на логореята. 2-минутно ограничение за изказвания и премахване на опцията "въздържал се" при гласуване. Това предвижда проектът за нов правилник за дейността на общинския съвет в Бургас. Проектът вече е качен на страницата на местния парламент и тече 14-дневен срок за предложения и становища.
.
Лелки
Петгодишно момче било карано от помощник-възпитателка да мие тоалетните, тъй като не искало да спи на обяд в детската градина.
.
нов материал
.
Климатични избори? Британските избиратели искат партиите да се заемат с кризата
Макар че продължаващата битка за Брекзит остава основна тема на предизборната кампания за общите избори на 12 декември, позициите на партиите относно климатичните промени може да се окажат ключови след година на протести на "Бунта срещу унищожението" и младежки активизъм, вдъхновен от Грета Тунберг.
.