Фалшивите новини - срещу Делян Пеевски и останалите врагове на
Грантове за стотици хиляди левове вземат знайни и незнайни сайтове в страната, бранещи не интересите на обществото, а на олигархията. Спонсорът в много от случаите е фондация „Америка за България“, а парите, чийто произход реално е от джоба на американските данъкоплатци, се дават, за да бранят тези интернет издания законността у нас уж с качествена журналистика.
 
След като се раздели окончателно с журналистиката, Огнян Стефанов вече се препитава като личната врачка на Цветан Василев
Сумрачна стая. В средата, с тюрбан на главата, се е разпищолил корпулентният бивш журналист Огнян Стефанов, известен още като Агент Академик. Надвесен над кристално кълбо, явочникът на Държавна сигурност се преквалифицира умело във врачка. Личната врачка на Цветан Василев.
 
Всички издания от „Телеграф медиа“ отдавна предупреждаваме, че слугите на задкулисието изпадат в паника, истерия и параноя. Дотам, че атаките им срещу депутата и издател Делян Пеевски вече придобиват уродливи размери с наглостта си и най вече – с пълната липса на връзка с реалността.
.
Защитник на Цветан Василев обърка bTV с болница, яви се по команда да говори за Делян Пеевски
Каква е разликата между адвоката и лъжеца? В произношението. Това е популярен адвокатски виц, който звучи съвсем достоверно, що се отнася до защитниците на банкера беглец Цветан Василев.
.
Сайтът на Агент Академик с гнусни лъжи за КТБ и Делян Пеевски
Сайтът за мокри поръчки на Огнян Стефанов (агент Академик) избълва поредната доза помия срещу депутата и издател на „Телеграф медиа“ Делян Пеевски.
.
Още новини