Топлофикация в акция
Проверяват с термокамерата сгради с над 50% загуби
„Топлофикация София“ и фирмите за дялово разпределение започват проверки за кражби на парно. От дружеството са залепили предупредителни бележки на входовете на блоковете, с които уведомяват жителите.
 
Трасето ще бъде завършено по-рано и България ще може да доставя втечнен газ от догодина от Америка, Катар, Кипър, Египет, Азербейджан, увери Борисов.
 
Синдикатите претоплят и друга стара идея - въвеждане на елементи на семейно подоходно облагане
Проекти за още по-висок темп на увеличаване на заплати и пенсии са само началото на исканията на синдикатите, свързани с политиката на доходите на правителството. Въпреки подхода на правителството за увеличение на доходите през последните години, все още липсва значимо подобрение на състоянието на българите. Това става ясно от становище на КНСБ, изпратено до медиите, в което синдикатите настояват за промяна в данъчната система.
.
Мъжете печелят с 14,4% повече пари от жените
Мъжете у нас за поредна година получават с 14,4% по-високи заплати от жените. Това съобщиха от Министерството на труда и социалната политика по повод отбелязването на Европейския ден на равното заплащане на жените и мъжете.
.
Премиерът с изненадваща проверка на „Хемус“
Дори и в неделя се работи усилено по изграждането на АМ "Хемус" между Белокопитово и Буховци, за което сърдечно благодарих на строителите. Това написа на страницата си във Фейсбук премиерът Бойко Борисов, след като провери как вървят строителните работи на аутобана.
.
Облекчават режима за внос на работници
Възможности за облекчаване на режима за влизане на работници от трети страни ще бъдат обсъдени от правителството. Това обяви вицепремиерът Марияна Николова, цитирана от БНР.
.
Още новини