Клоунадата на шефа на ВКС премина от смешка в гротескал. Дъската или болтовете му хлопат и кому е нужен този спектакъл?
Цирк дю Лозан. В това се превърна сагата с „разхлопаните” болтове на автомобила на шефа на ВКС Лозан Панов в последните дни. Очевидно драматичната поза, която Панов заемаше като „борец за съдебна реформа” се поизчерпа и той премина в цирковото поприще, и по-точно в комичния жанр на клоунадата с елементи на акробатика. Специален музикален поздрав за него - песента „Клоунът” на Васко Кеца.
 
Проверката показа, че няма данни за умишлено повреждане на автомобила. Лицето на ВСС: Шефът на ВКС уронва престижа на Темида, трябва да си подаде оставката
Надутият от фабриката за фалшиви новини на кръга „Капитал” балон с уж умишлено развити болтове на автомобила на НСО, с който се вози шефът на ВКС Лозан Панов, се спука. Проверката, образувана от Военноокръжната прокуратура в София, е показала, че няма данни за умишлено повреждане на лекия автомобил, както и че НСО си е свършило работата по поддръжката му.
 
По повод публични внушения, направени в изявления пред печатни и електронни медии, че ръководният състав на НСО и лично началникът на службата са се опитали да укрият техническа неизправност на автомобил за специализиран транспорт, определен за охрана на председателя на Върховния касационен съд, заявявам следното:
.
Цецка Цачева: Промени в конституцията не трябва да се правят на парче
Не считам, че е редно фрагментирано да се правят отделни промени по конкретен повод в конституцията”. Това мнение изрази в сряда правосъдният министър Цецка Цачева,
.
Правилата не важат за него
Одитният орган публикува ежегодните декларации на всички висши държавни чиновници, плюс встъпителните и финалните документи, подадени от тези,
.
Защо Прокопиев не му даде БМВ-то си?
Вече две седмици Лозан Панов безуспешно пробва да се преоблече в доспехите на италианския магистрат Джовани Фалконе, който загина от безмилостната ръка на мафията.
.
.
От мрежата Дерибеев

Видно от историйката , болтове на кола на НСО се развиват ако шофьора ти е приятел от детството, и се развиват в медии на проекта.

Svetlio

Той “наш Лозан” се опита да изкара че охраната с него,сама си е развила болтовете,за да го сплаши. Така излиза от цялата простотия, която се изписа и изговори от него и поддръжниците му!

трън в петата

Шоуто на Панов да се прави на страдалец не спира. Интересно кой ще го кара, пак ли някой негов приятел от детските години или някой братовчед?

Lemmy

Ох, бедният как ще го мисля сега! За по-сигурно с каска, бронежилетка, не ама каква бронежилетка, направо сапьорски кофраж от главата до петите. А новият шофер да опитва от храната и напитките преди да ги вкуси главната нинджа.

2.5

Зорът на Панов е да го изкарат жертва на умисъл! Така ореолът му ще бъде още по-ослепителен! Нямам представа какви са онези машинки които следят “силата на налягането на болта”, но ако става дума за динамометричен ключ, може на лозан да му подарят такъв от ВСС в луксозна опаковка. Хем ще моиже да мери колко силно се натяга пред началството!

socialen

Стана приживе Свети Мъченик на СДСто. А просто трябва да бъде уволнен, защото не бачка нищо по цял ден, а само политикантства в полза на СДСто.

Професор Балкански

Пуснете стенограмите от скандала “Арго-черен лебед” да видят хората какво са замисляли сороспийските съзаклятници преди президентските избори и защо Л. не е посочен за кандидат, и как после Джизъс Айванов се отмята от собствените си думи. Прелюбопитно четиво.

agile

Лозан Панов беше избран за председател на Върховния касационен съд ( най-висшата магистратска дкъжност в България) през 2015 от сегашния състав на ВСС ( висшия съдебен съвет). И понеже той минава за борец срещу статуквото в съдебната система, възниква въпроса е ли ВСС ( висшия съдебен съвет) част от това статукво? Защото логично е да се допусне, че не е, щом избира начело на магистратите читав човек като Лозан Панов. И ако ВСС не е част от това статукво,значи критиките срещу ВСС са несъстоятелни. Ако пък е част от това статукво, вероятно самия Лозан Панов също е част от статуквото, а сега просто си прави някакъв пиар с неясна по-далечна политическа цел - например президентските избори през 2021.

* Без редакторска намеса