Доц. Румен Драганов, изпълнителен директор на Института за анализи и оценки в туризма:
Туроператорът повлича към фалит транспортни фирми и ресторанти
Българският туроператор обяви несъстоятелност вследствие на това, че има свръхзадлъжнялост към фирми, които са обслужвали неговите туристи.
 
Теди Духовникова и Явор Гърдев са сред многото успели мои деца
Изучаването на така наречените древни езици е много полезно, независимо дали ще продължиш развитието си като класически филолог, или ще се насочиш в друга сфера. Ученето на тези езици изгражда у теб една невероятна самодисциплина, развива начина ти на мислене, тренира логиката ти и те превръща в старателен човек.
 
Инвестираме 50 млн. лв. в дигитализация на университетите
Лъжите за отнемани от родителите им деца са абсолютно целенасочени провокации. На практика това е престъпление, защото се използва невярна информация, за да се всява страх и да се работи срещу държавните институции.
.
Младата художничка Кристина Шишкова: Вдъхновяват ме дори най-банални неща, като разпадаща се мазилка например
Идеята на изложбата "Среща с пейзажа" е зрителят да почувства картините и да създаде свой собствен пейзаж, различен от моята среща с пейзажа. Това разказа в интервю за БТА младата художничка Кристина Шишкова - автор на експозицията, която се открива тази вечер от 18.30 часа в галерия "Средец". Това е първият й самостоятелен проект у нас. Младата художничка от 12 години живее и работи във Франция.
.