Акценти от ситуацията с ковид по света през изминалите седем дни

Акценти от ситуацията с ковид по света през изминалите седем дни

Броят на заразените с коронавируса и смъртните случаи, свързани с него по света продължава да намалява на седмична база, обяви в сряда Световната здравна организация. Тя уточни, че между 13 и 19 септември са регистрирани над 3,6 милиона инфекции, а починалите са под 60 000 - със 7 процента по-малко, отколкото през предходната седмица. Значителен спад е регистриран в района на Източното Средиземноморие и в Югоизточна Азия.

41

 • Цар Плъх

  Цар Плъх

  За него се знае малко, той рядко излиза на светло. Загадка на природата, около която има много противоречиви и зловещи легенди. Става дума за Царя на плъховете. Това не е измислица и фантасмагория, нито е мистификация, както са предполагали до едно време учените. Царят действително съществува! Това са няколко плъха със сраснали опашки. И май това е единственото, което може да се каже със сигурност за тях.

  3061
 • Дневен хороскоп за 24 септември: Телецът затвърждава репутацията си, Овенът има проблеми с концентрацията

  Дневен хороскоп за 24 септември: Телецът затвърждава репутацията си, Овенът има проблеми с концентрацията

  Денят днес не е добър за нови проекти и преговори, свързани с пари. Занимавайте се предимно с текущи дела, при това - препоръчително - самостоятелно, тъй като днес трудно ще намерите съюзник за каквото и да било.

  1378