Ричард Алибегов, председател на Българската асоциация на заведенията: Сервитьорите ни напускат, стават куриери
Снимка: БГНЕС Ричард Алибегов е завършил бизнес мениджмънт във Виена. В ресторантьорския бизнес е от 2012 г. От 2018 г. е председател на Българската асоциация на заведенията.

Ричард Алибегов, председател на Българската асоциация на заведенията: Сервитьорите ни напускат, стават куриери

За имунизация на заетите в бранша сме поискали 60 000 броя ваксини

"Важно е да се загърбят всякакви политически различия в името на народа, на заетите хора, на малкия и среден бизнес. Ако в следващите два-четири месеца ние нямаме действащ парламент, икономиката няма да издържи. Когато това се случи, ще имаме вече съвсем други грижи от това кой ще управлява, кой ще е премиер, кой ще е президент. Ще се върнем страшно много назад", коментира Ричард Алибегов, председател на Българската асоциация на заведенията.

677

 • Топ 10: Надрънкани маймуни

  Топ 10: Надрънкани маймуни

  Изразът "на маймуни ни направиха" понякога не бива да се възприема буквално. На този извод навява една тазседмична новина - за маймуна, осъдена на доживотен затвор, само защото е имала някои вредни навици. Вместо да бъде излекувана и превъзпитана, тя ще прекара остатъка от живота си в изолация. Което е дискриминационно отвсякъде, защото хората, проявили същите вредни привички, получават шанс да се поправят. Даже и тези, които са посегнали на живот, докато нашият маймун директно получава тази крайна присъда.

   

  252
 • Как да си дресираш коронавирус

  Как да си дресираш коронавирус

  За ракията, бг мамите и футболните фенове, които се преквалифицираха в доктори

  Като почнаха едни съмнения, недоразумения... Работата с коронавируса отиде на изуй гащи. Като първата санитарна маска, с която се уредих в самото начало на ши*аната пандемия. Маска за многократна употреба с цвета на кюлотите на баба ми.

  783