Скандал с политически привкус разтресе Световното първенство по бокс в Белград
Снимка: Туитър Част от косовската делегация на границата със Сърбия.

Скандал с политически привкус разтресе Световното първенство по бокс в Белград

Международен скандал се разрази на световното първенство по бокс за мъже, което започва в Белград. Той бе породен от факта, че страната домакин Сърбия отказа достъп на състезателите на Косово. От олимпийския комитет на Косово се оплакаха, че боксьорите им два пъти са правили опит да преминат границата, но и двата пъти са върнати от сръбските власти.

63

 • Хороскопът за 24 октомври: Овенът да не харчи на поразия, Козирогът да си даде почивка

  Хороскопът за 24 октомври: Овенът да не харчи на поразия, Козирогът да си даде почивка

  Ако сте в спор с близък човек, не се опитвайте да подреждате нещата. По-добре да прекарате деня сами. Контактът с природата ще ви даде сила, ще ви помогне да намерите мир и хармония.

  809
 • Племето дропа и каменните дискове

  Племето дропа и каменните дискове

  Гробище на извънземни с 500-годишна давност. Това не е фантастика, а съвсем реален факт. Група швейцарски антрополози се натъкват на загадъчните гробове през 2009 г. по време на разкопки в Централна Африка. По техни изчисления в могилите са положени не по-малко от 200 тела, които при това са добре съхранени. „Опитваме се да изясним откъде са се появили извънземните и каква е причината за тяхната смърт”, казва през ноември 2009 г. пред журналисти в град Кигали, Руанда, антропологът доктор Уго Дети.

  4366