Вашият хороскоп за 7 - 13 юни

Търпение и настойчивост - това е девизът на седмицата. Дори нещата, които ви изглеждат невъзможни, може да се случат. Всичко зависи от вас. Не губете време и енергия за спорове, а се заемете с нещо по-полезно и продуктивно. Необичайни събития са много вероятни във втората половина на седмицата. Предстоят ви странни съвпадения и срещи, които ще ви накарат да гледате по-иначе на обичайните неща. Може не всичко да върви по план, но периодът като цяло ще е благоприятен за хората, които се занимават с творчество и развиват таланта си. Последните дни от седмцата ще са пълни с ярки емоции и ще са благоприятни за общуването. Именно в това време различни хора ще намерят подход един към друг. Тези, които преди са враждували, могат да се обединят. Напълно вероятно е и началото на романтични истории.

Овен


Бизнес
Има вероятност да се появят нови източници на доходи. Откриват се нови перспективи в бизнеса, които позволяват значително подобряване на материалното ви положение. Ще получите увереност в собствените си сили. 

Общо

Причина за неприятности тази седмица може да стане прекомерната ви доверчивост. Трябва да проверявате информацията. Звездите казват, че твърде дълго сте се държали примерно и трябва да дадете излаз на емоциите, които бушуват във вас и да поставите на мястото им всички, които злоупотребяват с доверието ви. Не е излишно да наблюдавате с едно око децата в почивните дни, за да не ви изненадат.

Любов

През тази седмица ще бъдете особено привлекателни за представителите на противоположния пол, които подсъзнателно ще бъдат запленени от вашия чар и ще се предадат без бой. Но това не ви е кой знае колко необходимо, защото ще трябва да наблегнете на здравето си.

Здраве

Ако в последно време сте отделяли достатъчно време за поддържане на своето здраве на ниво, тази седмица ще се чувствате великолепно. Но ако не сте се грижили за себе си достатъчно, ще усетите негативните последствия от това. Нещата не са чак толкова зле, колкото ще ви се сторят първоначално. Звездите ще ви дадат шанс да се поправите. Време е да направите решителни крачки към новия си начин на живот!

Автомобили

Проблеми могат да произтекат на прави участъци от пътя. Следвайте правилата, ако не искате да загазите.

Красота

Трябва ви нов бански. Опитайте се да разчупите схващанията си за мода. Актуалните дамски бански са с презрамка на едното рамо и хаотични прорези. Мъжете могат да заложат на провокация в цветово отношение.

Еротика
Овните не искат да са в роля на ловци тази седмица. Иска им се да влязат в ролята на жертвата, която ще съблазнява и ще провокира да бъде изядена. Проблемът е, че може да не се намерят желаещи да го направят.

Украшения

Не бива да се отпускате и занемарявате. Особено полезен е камъкът, който наричат котешко или тигрово око. Ако го носите тези дни, доверете се на усещанията си. Ако ви се стори, че камъкът е станал по-тежък, трябва да проявите предпазливост.

Телец

Бизнес

Във вторник може да има парични постъпления. В сряда ще направите сполучливи покупки. През уикенда обаче ще ви се наложи да работите или да мислите за работа. Едва ли ще имате възможност да отпочинете и да се отпуснете.
Во вторник возможны солидные денежные поступления. В среду будут удачны покупки. В выходные вам, скорее всего, придется работать или думать о делах. Расслабиться вряд ли получится. 

Общо

Тази седмица един от основните въпроси е да се договорите с работодателя за обема на работата и графика на отпуските. Време е да се замислите за предстоящата почивка и да направите резервация. Втората половина от седмицата ще е запълнена с дребни задачи, съобщения, писма. В петък съвети на доброжелатели ще се изсипят върху ви като от рога на изобилието, но не им обръщайте голямо внимание.

Любов

Вашият трудов ентусиазъм ще огорчи любимия ви човк, който с право ще ви упреква, че не му обръщате достатъчно внимание. Постарайте се да му се реванширате.

Здраве

В близките дни трябва да се погрижите за косата си. Използвайте овлажняващи шампоани и балсами. Може да помислите за подстрижка.

Автомобили
Добре би било да отпътувате нанякъде, по възможност със семейството. Таези дни са много благоприятни за пикници, излети и други развлечения от този род. Погрижете се да напълните резервоара.

Красота

Не ви ли се струва, че напоследък прекалявате с шопинга и обръщате твърде малко внимание на близките си? Починете си от маратона и си спомнете, че в живота има и по-важни неща от обиколките в магазините. Отидете на кино, вижте се с приятели, посетете музей. Мъже, старайте се да не преяждате. Вместо това наблегнете на духовната храна.

Еротика
За да разбудите страстта в любимия/любимата, ще се наложи да се постараете малко. Бъдете по-провокативни, разчупете се.

Украшения

Носете опал. той изглажда острите ръбове и прави хората по-сговорчиви.

Близнаци

Бизнес

Очаквайте парични постъпления, интересни финансови предложения, скъпи подаръци. Вашите творчески и делови идеи ще ви донесат успехи и печалба.

Общо

Изглежда е дошъл момента за промяна на нещо важно и съществено. Вслушайте се в интуицията си и окончателно решете как ще продължите натам. Именно сега вашите желания се изпълняват и съграждат основа за бъдещето.

Любов

Сладък и нежен период за вашата любов. Размяна на подаръци и сбъднати желания и от двете страни.

Здраве

В детството ви навярно неведнъж ви се е случвало да слушате лекции за вредните храни. Сега е време да си ги спомните. Не се тъпчете в никакъв случай. Фигурата ви вече пострада в пандемията. Имате да сваляте килограми.

Автомобили

Чудесна седмица за пътувания, пътешествия, нови впечатления и почивка. Всичко ще е наред. Пътищата ви ще са равни, спътниците приятни.

Красота

Използвайте натурални средства. Пийте чай от лайка. А най-красиво ще ви стои една широка усмивка и влюбен поглед. Звездите ви обещават радост и взаимна любов.

Еротика

Преследват ви еротични сънища. За ваша изненада, главни герои и ваши сексуални партньори в тях ще станат хора, които не харесвате и с които не се разбирате. Това е знак, че подсъзнателно желаете примирие. Възможно е да се получи някакъв флирт и нещата да се подредят.

Украшения

Фойерверк от творческа енергия, романтика и любов. Носете сапфири и сребро. Те ще ви помагнат да успеете да гледате на света с усмивка и да слушате гласа на сърцето си.

Рак

Бизнес

Особено успешни в близките дни ще бъдат покупките за децата. Във втората половина на седмицата трябва да сте по-внимателни при работата с ценни книга, финансови документи и съставяне на отчети.

Общо

Тази седмица може да откриете у себе си нови способности. бъдете търпеливи, даже ако ви провокират към конфликт. В тези дни трябва да отстоявате правата си. Интересите ви ще бъдат защитени в петък, а в неделя ще се зарадвате на общуването с децата.

Любов

В петък трябва да помислите върху самотата. Почивните дни предразполагат за съвместни пътувания и задълбочаване на връзки.

Здраве

Главното, което може да повлияе върху вашето самочувствие е здравето и това зависи само от вас. Вие ще решите дали да се стегнете и да се погрижите за онези дребни болежки, които постоянно подценявате и пренебрегвате и ще ги оставите да се превърнат в големи проблеми. Лошият холестерол и наднорменото тегло може да ви изиграят лоша шега.

Автомобили

Бъдете внимателни, не превишавайте скоростта, не рискувайте. В лошото и дъждовно време тези дни не е препоръчително да пътувате с кола.

Красота

Командировки, пътувания, походи - тази амбициозна програма, която ще си направите, ще се отрази чудесно и върху външния ви вид. Ако я реализирате, ще видите колко добър ефект ще има.

Еротика

В този план се очертават трудни разговори за една изминала изневяра. Започнете отдалече, но не се увличайте в подробности, иначе вашата половинка ще реши, че още правите сравнения.

Украшения

В близките дни е препоръчително да носите нефрит. Той ще изпълнява ролята и на талисман, а ще повлияе и на работоспособността ви.

Лъв

Бизнес
Финансовото ви положение тези дни е доста скромно и ви навява лоши мисли, но не се безпокойте - нещата ще се оправят - бавно наистина, но ще има светлина в тунела.
 
Общо

Бъдете по-внимателни в изказванията си, възможно е да не сдържате езика си и да обидите някого.

Любов

Тази седмица предразполага към отчаяна влюбеност. Още не сте влюбени? Спокойно, точно това ви предстои. В петък очаквайте среща, която ще се окаже съдбоносна.

Здраве

В близките дни се препоръчва по възможност да си лягате по-рано. В последно време сте придобили вредни навици и трябва да се върнете към нормалността. Режимът, на който се подлагате още не е дал отражения, така че от вас зависи да осуетите това. Постарайте се да ограничите солта в яденето си.

Автомобили

Спомнете си, че тротоарите, дори да са празни, са предназначени за пешеходците, а не за паркиране. Възможни са глоби и наказания за неправилно паркиране.

Красота

Смело проявете индивидуалността си, в това число и в избора на дрехи и накити. Обърнете внимание върху модните тенденции - декоративни шнурове върху банските и сандалите.

Еротика

Лъвът обича да го глезят, но не е особено тактичен и не се съобразява, че в тази дейност има двама. Погрижете се за партньора си.

Украшения

Отличен избор за вас е колие или гривна от кожа в комбинация със сребро. Точно това съчетание ще ви донесе късмет и душевно спокойствие.

Дева

Бизнес

Постарайте се да харчите по-малко пари и да не извършвате спонтанни покупки и няма да отворите дупка в бюджета си. Не е време за кредити, налага се да се съобразявате със заплатата си.

Общо

В момента сте в центъра на вниманието, а увереността в собствените ви сили ще ви гарантира успех. Помнете, че който не се движи напред и нагоре, пропада в пропаст. Интуицията ви ще ви подскаже важно и точно решение в личния ви живот. Вашето красноречие, съчетано с обаянието ви, ще се хареса на мнозина.

Любов

Седмицата е наситена с много емоции. Те даже ще ви дойдат много и ще бъдете изправени пред дилема. Проверена във времето любов или нова пламенна страст? Постарайте се да поставите нещата на кантар и да решите какво е най-добро за вас, за да не постъпите импулсивно и грешно.

Здраве

Седмицата е подходяща за започване на диета или на разтоварващи дни. Ако се съобразите с това, ще има чудесни резултати. Но не се опитвайте да налагате собствения си режим върху представители на други зодиакални знаци. Разбира се, че е по-лесно да се спазват диети, когато сте в компания, но точно сега на тях това може да им е противопоказно.

Автомобили

В четвъртък е препоръчително да оставите колата на паркинга и да пътувате с градския транспорт. Избягвайте дългите разстояния с личния си автомобил.

Красота

Нездравият цвят на лицето ви е пръв симптом за неправилния начин на живот, който водите напоследък. Ако не вземете мерки, самочувствието ви ще пострада.

Еротика

Девата се вдъхновява повече от идеите, отколкото от тяхното реализиране. Вслушвайте се в партньора си - той или тя ще ви подскаже как да разнообразите рутинните занимания под завивките.

Украшения

Никаква спонтанност! Носете аметист - талисман на благоразумието.

Везни

Бизнес

Авантюрите ще застрашат бюджета ви. Това не означава, че ще извършвате неблагоразумни покупки. Обиколете магазините и задължително намерете това, за което отдавна мечтаете. Зарадвайте се на нова вещ. Може да си купите смартфон на кредит.

Общо

Трябва да положите още малко усилия и достигането на вашите цели ще донесе желания резултат. Това е един от най-успешните периоди в месеца за вас. Време е да осъществите най-смелите си планове. В петък атмосферата може да се промени и да изпитате някакво неудобство и дискомфорт. Почивните дни са чудесно време за среща с приятели и топли семейни сбирки.

Любов

Инициативата в отношенията е във ваши ръце. Приемете човека до вас такъв, какъвто е и не изисквайте от него да се променя, не настоявайте за невъзможното. Най-любовният ден от седмицата за вас ще е съботата.

Здраве

Много зависи от вас и от вашето настроение. Ако се държите под контрол, лекарствата ще са по-ефективни и здравето ви ще укрепне. Ако имате самочувствие, очите ви ще блестят от вътрешен плам, ще мечтаете и творите. Обещайте си целия свят и той ще бъде ваш. Само не си давайте крайни срокове.

Автомобили

Внимателно на пътя. Не разчитайте само на това, че си познавате маршрута, защото може да има изненади. Не е зле да отидете на технически преглед.

Красота

В менюто ви трябва задължително да има свежи плодове и зеленчузи. Малко повечко витамини ще ви дойдат добре. На масата ви трябва да има ябълки, банани и ягоди.

Еротика

Не пренебрегнайте възможностите и посланията, които ви изпращат звездите. Вашите еротични сънища може да се сбъднат наяве и то на места, на които не сте очаквали. Възможно е внезапно на пътя ви да се изпречи нов партньор, не го изпускайте, дори да е за краткотрайна връзка.

Украшения

Тази седмица трябва да си отдъхнете от металите и камъните и тяхната енергия. Идеалният вариант за вас е да се откажете изобщо от накитите и да не носите нищо до края на седмицата. В краен случай заложете на накити от дърво или кожа.

Скорпион

Бизнес

В началото на седмицата успешно ще разрешите финансови проблеми и ще получите постоянен и солиден източник на доходи. възможно е дори да погасите изцяло голям кредит. Започва период, в който ще ви върви във финансово отношение.

Общо

Постепенно нараства авторитетът ви в професионалната сфера, появяват се нови източници на доходи, благосъстоянието ви значително нараства. постарайте се обаче да не се товарите с чужди проблеми, особено ако хората, които се опитват да ви ги прехвърлят, не са ви особено приятни. Има защо да не ги харесвате. Не така стоят нещата с любимия човек, до когото трябва да сте плътно, защото има нужда от вас. Това ще стане ключът към общото ви щастие.

Любов

Каквито и промени да има тази седмица, те ще са към добро. Скоро ще се убедите в това. Резултатът от вашите действия няма да се забави.

Здраве

Слънце и въздух - ще имате и от двете, но по възможност се ограничете до въздуха, защото слънцето в момента ви е противопоказно. Разхождайте се пеша при всяка възможност.

Автомобили

Тази седмица ще се чувствате комфортно зад волана. Вие сте сред малкото, на които се препоръчва да заложат изцяло на личния автомобил.

Красота

Грижете се за кожата си и както вече казахме, пазете се от слънцето. Не забравяйте слънцезащитния крем.

Еротика

Помислете си не за достойнствата на партньора си, а за неговите недостатъци. Това ще повиши самочувствието ви и качеството на секса.

Украшения

Носете оникс. Тези дни той придава яснота на вашите мисли.

Стрелец

Бизнес

Ако не ви мързи и проявите усърдие, може да разчитате на повишение на заплатата. Но не бързайте да харчите тези пари, оставете това за отпуската.

Общо

Настъпва време за решителни действия. Възможна е прекрасна, ярка, наситена седмица. На практика във всичко ще ви върви. В събота не подхващайте нови дела, а в неделя излезте сред природата и се постарайте да се отдадете на засужена почивка.

Любов

Не се притеснявайте да покажете емоциите си, но не давайте воля все пак на ревността и подозренията. Постарайте се да сдържате езика си, за да не обидите любимия човек, без дори да го осъзнаете.

Здраве

Разпределете натоварването между отделните групи мускули и не напрягайте едни за сметка на други. Запишете си час при треньор, който да ви изготви балансиран комплекс от упражнения. Ако не го направите, рискувате това да ви се наложи по принуда.

Автомобили

Постарайте се да не нервничите зад волана. Запазете спокойствие и хладнокръвие, бъдете внимателни. Не карайте бързо.

Красота
Организмът ви се нуждае от витаминозен коктейл. Погрижете се за косата си, ползвайте балсам.

Еротика

Ако Стрелците искат да привлекат вниманието на срещуположния пол, трябва да проявят самочувствие и независимост, да бъдат по-оперени и да са в активна позиция. Дори ако трябва да се преструват и да влязат в роля.

Украшения

Не може да угодите на всички, затова изобщо не се съобразявайте с никого, а носете това, което ви харесва на вас и ви кара да се чувствате добре.

Козирог

Бизнес

Финансовото ви положение е стабилно, но за увеличение на вашите доходи не бива и да мислите. Не е време да си сменяте работата. В четвъртък от вашата активност и доброжелателност ще зависи и кариерата ви.

Общо

Тази седмица ще се наложи да поработите здраво. Не ви се полага почивка. В четвъртък се въздържайте от суета, а инициатива, проявена в петък, ще бъде оценена по достойнство.

Любов

В четвъртък ви се полага любовна авантюра, а в петък постоянният ви партньор може да нарани самолюбието ви, но това недоразумение бързо ще се разреши.

Здраве

Силите ви са на края на предела и проявявате раздразнителност. През уикенда ще ви се поиска да се отдалечите от всички и да останете насаме с мислите си. Избягвайте стреса.

Автомобили

Тази седмица не е подходяща за пътувания и командировки. Проявете повишено внимание, ако се налага да пътувате с кола.

Красота

Напрегнат период за вас. Активните занимания със спорт ще поддържат организма ви в тонус. Изглеждате добре, но не е много правилно да си го повтаряте непрекъснато. Вашата самооценка може да се разминава с тази на другите.

Еротика

Не бъдете егоисти, помислете как да зарадвате партньора си, например с еротичен масаж.

Украшения

Време е за масивни и оригинални накити. Заложете на асиметрията.

Водолей

Бизнес
Не е време за анализиране, а за решителни действия. В петък ще има парични постъпления.

Общо
Необмислените действия тази седмица се недопустими. Не давайте простор на емоциите си. Записвайте си идеите, може да ви послужат.

Любов

Възможно е бурно изясняване на отношенията, опитайте се да оправите грешките си.

Здраве

Организмът ви е чувствителен. Ако имате възможност да се махнете поне за малко от големия град, възползвайте се.

Автомобили

Най-голямо внимание трябва да проявите в петък, когато са възможни инциденти.

Красота

Ако не сте привърженици на вегетарианството, не започвайте точно сега. Трябва да си знаете мярката                                                                                      

Еротика

"Камасутра" е тазседмичният ви водач и учител. това ще открие нови хоризонти за вас.

Украшения

Заложете на минерала гагат, който ще ви помогне да действате с необходимата твърдост и ще ви избави от страховете.

Риби

Бизнес

Финансови проблеми може да помрачат настроението ви. Бъдете по-икономични, иначе ще пропилеете парите, с които може да си осигурите една приятна и интересна екскурзия.

Общо

Тази седмица очевидно се опитвате да угодите на всички. Това, разбира се, няма как да се случи. През уикенда трябва да проявите отстъпчивост и да преразгледате някои свои принципи.

Любов

Настъпва благоприятно време за романтични срещи и запознанства.

Здраве

Вслушвайте се в сигналите на собствения си организъм и спазвайте препоръките на докторите.

Автомобили

Зад волана проявете спокойствие и сдържаност. Дори всички да нарушават правилата, вие не го правете. Не ви трябват проблеми точно сега.

Красота

Повдигнете глава и вижте облаците. Това може да ви оправи настроението и да спрете да се мръщите. Начумерената физиономия не ви отива.

Еротика

Рибите цялата седмица са под влиянието на Луната и Венера, а това засилва сексуалния ви апетит. Старайте се към взаимно удоволствие.

Украшения

Тази седмица може да ви развалят настроението с лоши думи, така че носете ахат. Този камък защитава стопанина си от всякаква отрова и злоба и помага в сложни житейски ситуации.

Още по темата: зодии

Подобни статии