250 симфоници свирят Властелина в Пловдив

Краят на легендарната сага идва на 1 и 2 август

Снимка: Fest Team Феновете ще слушат епичната музика на Хауърд Шор.

250 симфонични музиканти ще свирят на живо музиката на Хауърд Шор от последната част от епическата сага „Властелинът на пръстените: Завръщането на краля“ на 1 и 2 август. Античният театър в Пловдив става перфектният домакин на дългоочаквания грандиозен финал за приключенията в Средната земя.

Датите на мащабната продукция са две – 1 и 2 август, за да могат всички желаещи да се насладят на безценното преживяване - на открито и безопасно, чрез гигантски HD екран и с музика от 250 музиканти, които ще изпълнят на живо наградения с „Оскар“ оригинален саундтрак. Стефан Еленков от организаторите Fest Team споделя, че "не може да си представи по-подходяща локация от Античния театър в Пловдив за мащаба и магията на предстоящия спектакъл“. Форматът „Властелинът на пръстените: In Concert” е първото от поредица събития, които съчетават музикално и филмово преживяване, планирани от компанията. Организаторите споделят и че всички закупени до момента билети за планираното в „Арена Армеец“ през ноември 2019 представление ще важат за една от новите дати през 2021.

На 1 и 2 август във вълшебната атмосфера на Античния театър в Пловдив публиката ще има шанса да изживее върховната кулминация на трилогията и безспорно – любим на феновете, епичен край с Битката на Пеленорските поля, най-голямото сражение във Войната за пръстена и най-грандиозния сблъсък за цялата Трета епоха. Форматът филм, комбиниран с музика на живо, вълнува милиони зрители в България и в целия свят. Локацията на спектакъла е уникална и за международните организатори, като провеждането му на място с културна и историческа значимост като пловдивския Античен театър е първо в световен мащаб. Книгите на Дж. Р. Р. Толкин и техните блокбъстър екранизации от Питър Джаксън превърнаха милиони хора по света в категорични фенове на „Властелинът на пръстените“.

Подобни статии