6 типажа хора по време на карантината

Карантината е убийство на духа за тези, които са свикнали да водят активен живот. Мнозина изпадат в депресия от това състояние и от страха пред неизвестността. Анонимни творци се опитват да разведрят обстановката като пуснаха 6 типажа хора, които карат по различен начин карантината.

Първият тип хора са се предали на умората и по цял ден лежат, което е продиктувано и от общото им състояние. Вторите използват клишето за полезните занимания за духа и се отдават на четене и гледане на филми. Третият тип хвърлят цялата си енергия в почистване на дома и денонощно търкат шкафове и посуда - кога друг ще им се отвори време за това. Четвъртият тип хора точно в този момент решават да изпробват хобито, за което винаги са мечтали и да събудят спящия у тях Микеланджело. При петия тип хора всичко е наопаки и не могат да си намерят място. А шестите си карат постарому и не им пука - 10 или 14 дни, в които нищо съществено не се случва.

Подобни статии

 • Топ 10 в Еволюцията на компютъра

  Топ 10 в Еволюцията на компютъра

  Компютрите са се превърнали в неделима част от всекидневния живот на болшинството от нас. Това, което много хора не знаят е, че тези практични , но и обсебващи времето и личното ни пространство машини са еволюирали от най-прости устройства, способни да изпълняват елементарни операции, до суперкомпютърни центрове, които са в състояние да прогнозират климатичните изменения и да провеждат най-сложни изчисления в различни области на науката. Кои са десетте компютъра, станали пионери в своята област?

  123
 • 14 научни факта доказват: Жените са по-добри от мъжете

  14 научни факта доказват: Жените са по-добри от мъжете

  Представителките на нежния пол са по-умни и живеят повече

  Жените са по-добри от мъжете! И тук изобщо няма място за феминизъм или сексизъм, защото говори науката. Оказва се, че нежният пол превъзхожда силния по най-важните житейски параграфи. Изследователи от цял свят доказват надмощието на дамите в различни ситуации. Ето 14 факта, които доказват, че не само красотата, а и жената ще спасят света.

  224