78-годишният Роджър Уотърс е младоженец

Рок звездата от легендарната група Pink Floyd Роджър Уотърс се разходи до олтара за пети пъти пореден път. Новата му съпруга е неговата бивша шофьорка Камила Чавис, като двамата са си казали „да“ в имението на Роджър „Бриджхамптън“ в Ню Йорк.

Радостната вест обяви самият той в Инстаграм, споделяйки снимки от специалния ден. "Толкова съм щастлив", похвали се 78-годишният Уотърс.

На кадрите Камила е облечена в бяла дантелена сватбена рокля, а Уотърс поставя пръстен на ръката й. Церемонията е до брега на реката, като двойката е заснета в страстна целувка на романтична снимка, споделена от Роджърс.

И макар да не се знае много за Камила, която предпочита да бъде извън светлините на прожекторите, е ясно, че е работила в транспортната индустрия и преди няколко години пътят й се е пресякъл с този на Роджър Уотърс. През 2018 г. шпевецът разказа историята за любопитната им среща пред аржентинско списание: „Заедно сме от няколко години. Запознахме се на един мой концерт преди време. Тя работеше в транспортния бизнес. Шофираше колата, която ме взимаше. Прекарах много време на едно място и често трябваше да пътувам между хотела и стадиона.“, сподели той тогава.

Припомняме, че последната съпруга на рок иконата беше Лори Дърнинг, за която той се сгоди през 2004 г. и се ожени през януари 2012 г., преди да подаде молба за развод през септември 2015 г. Говорейки след сватбата им, звездата заяви: "Не бих могъл да бъда по-щастлив“.

Подобни статии