А1 дава бонус от 20 000 МВ и достъп до 5G ULTRA за всички нови абонати

Допълнителните мегабайти са валидни общо за 3 месеца след активиране през Моят А1

Допълнителните мегабайти са валидни общо за 3 месеца след активиране през Моят А1

От 1 септември влиза в сила ново промоционално предложение от А1, с което всички нови абонати на тарифни планове ONE ще получат еднократно допълнителни 20 000 МВ на максимална скорост.

Подписалите нов договор ще имат и достъп до най-бързата мрежа в България - 5G ULTRA, която достига скорости над 1000 Mbps, както и висок приоритет в мрежата - предпоставка за още по-бърза връзка.

Само месец след като получи официално признание, че притежава най-бързата 5G мрежа в България от Ookla, А1 дава възможност на своите нови и настоящи абонати, които преподпишат своя договор дори и на най-ниските тарифни планове, да се уверят в нейните качества. В допълнение телекомът предоставя и страхотен бонус пакет с 20 000 МВ на максимална скорост.

Бонусът се предоставя еднократно през първите три месеца от договора, а за да бъде активиран, потребителят трябва да се е регистрирал в мобилното приложение Моят А1 или уеб портала Моят А1 на А1.bg. Допълнителните мегабайти важат общо за три месеца от датата на активиране.

Комбинацията от истински бърза и неограничена скорост, 5G ULTRA и голям обем мегабайти за свободно сърфиране в интернет е поредното доказателство, че А1 развива концепцията си да е клиентски ориентиран оператор и да прави абонатите част от дигиталния свят.

Подобни статии