АББА тайно заснели холограмен филм

Завръщането на АББА – най-тайната проява в историята на поп музиката, се придвижи с една стъпка по-напред, предаде в. „Сън“.

Таблоидът разкри, че Агнета Фалтског, Бьорн Улвеус, Бени Андерсон и Анифрид Люнгстад се събрали заедно, за да заснемат филм в лондонското студио „Ийлинг“. Те работили върху изпълненията за тяхното основополагащо холограмно турне. Вместо да се отправят сами на път (въпреки че им предлагат един милиард долара, за да го направят), те изпращат интерактивно шоу, което ще донесе на всеки от тях по три милиона паунда. Визитата им във Великобритания била голяма крачка към това шоу, което трябва да стартира през 2022 г. в чест на 50-годишнината на групата. Както сподели източник от музикалния бизнес, „АББА пазят всичко относно тяхното завръщане, забулено в мистерия, но това се знае отдавна. Те обявиха турнето през 2016 г. и макар да е трудно да се стигне до този етап, нещата вече са под пълна пара и шоуто придобива форма. Агнета, Бьорн, Бени и Фрида записаха свои изпълнения и се насладиха на връщането назад в миналото. Те получават солидни чекове, така че си струва, но не получават нещо повече от пари от своята музика. И четиримата искат да се върнат при феновете си, така че направиха всичко в тяхна власт, за да долетят до Лондон въпреки ограниченията“.

Шоуто съдържа пет нови песни от шведските поп легенди, които се очаква да бъдат пуснати догодина. Това ще стане 38 г. след последния им сингъл във Великобритания.

Подобни статии

 • Бет Харт идва в София на 25 август

  Бет Харт идва в София на 25 август

  Бет Харт идва в София на 25 август. Концертът ще се състои на стадион "Юнак", съобщават организаторите от "БГ саунд стейдж". По думите им българската публика явно е сред фаворитите на певицата, защото има привилегията да е втората, с която Бет ще се срещне. Преди това тя ще участва в петдневния фестивал в северната ни съседка High Five Romania Summer Brezoi.

  207
 • TRIGAIDA представя дебютния си албум

  TRIGAIDA представя дебютния си албум "Elate" в парка на Военната академия в София

  Тригайда е уникална дума, изобретена, за да назове едно ново музикално трио: "Като се залепи за музиката ни, не можем да я отлепим вече", разказаха пред БНР музикантите. Уточнението е, че думата се изписва на латиница, за да може музиката да надскочи границите на България и да достигне до целия свят.  

  86