Актриса от "София ден и нощ" с алергичен шок

Елена Алекси

Актрисата Елена Алекси, която изигра Марина в тийнсериала „София ден и нощ“, е получила алергичен шок, ожали се самата тя в социалните мрежи.

„Днес се случи нещо много неприятно. Получих алергичен шок, без да съм имала някога каквито и да е алергии! Мъжът ми щото е черна нинджа запази пълно присъствие на духа и реагира като един истински боец. Грабна ме и ме метна в колата и газ с двеста до Искрец до единствения самотен кабинет, за който знаем, че има там. Тука вмятам, че и аптека няма, това го знаем със сигурност.

И изненада ... И кабинет се оказа, че вече няма ... Аз почти в безсъзнание междувременно изпадам в пълно. Започвам да не мога да дишам, да говоря, подувам се цялата, почервенявам, очите ми се затварят от подуването и се наливат с кръв. Всичко се развива за някакви минути, а придружаващите събития започват да стават истерични", пише чаровната блондинка в социалните мрежи и изправи на нокти последователите си. Благодарение на бързата реакция на съпруга си, който е направил и невъзможното - възможно обаче, сега тя има шанса да отвори очите на мнозина с поста си.

Подобни статии