Ал Бано се зарази с коронавирус, дори не разбрал

Италианският певец Ал Бано се зарази с коронавирус, но се чувства добре, съобщи ТАСС. "Вярно е, но дори не забелязах" - каза 78-годишният Ал Бано пред агенцията.

"Вярно е, но дори не забелязах" - каза 78-годишният Ал Бано пред агенцията. Музикантът, известен с хита "Felicita" (Щастие) е участвал в снимките на официален клип за популяризиране на ваксините като средства да бъде победена пандемията. През пролетта на 2020 г., по време на карантината в Италия, Ал Бано е останал три месеца в имението си в Пулия, където се занимава и с винопроизводство. Голяма популярност на Ал Бано донесе сътрудничеството с Ромина Пауър, за която беше женен от 1970 г. до 1999 г.

Подобни статии

 • Киану Рийвс сподели кои са любимите му песен, филм и сандвич

  Киану Рийвс сподели кои са любимите му песен, филм и сандвич

  Звездата от „Матрицата“ Киану Рийвс разкри коя е песента, която застава на първо място в списъка му с любими парчета – Love Will Tear Us Apart на групата Joy Division. Това сподели самият той след дълго чудене по време на участието си във вечерното шоу на Стивън Колбер, когато водещият му предостави специалния си въпроник, съдържащ 15 питанки.

  115
 • Лили Иванова и Аня Пенчева се обясниха в любов

  Лили Иванова и Аня Пенчева се обясниха в любов

  Благодаря на Аня Пенчева за уважението към мен и моето творчество, това възкликна примата на българската естрадна музика Лили Иванова за една от иконите на родното ни кино и театър Аня Пенчева. Причината за признателността на певицата към нея е скорошно интервю на Пенчева, в което звездата от „Време разделно“ признава, че запоследно е плакала именно на концертите от края на 2021-а на Иванова в София.

  85