Алекс Сърчаджиева ще ходи боса по асфалта в Южния парк

Да остави обувките си пред входа на Южен парк – това очаква актрисата Александра Сърчаджиева в рамките на Босата разходка, която ще се проведе тази седмица като част от националната информационна кампания „Вземи краката си в ръце активно“.

Звездата от „Откраднат живот“ ще участва в събитието благотворително, като ще се срещне с ентусиастите на терен в събота (24 юли). Сърчаджиева ще посрещне участниците на главния вход на парка, до фонтана, още в 11 ч.

„На тази Боса разходка ще се забавляваме заедно, ще си говорим за грижите, които трябва да полагаме, за да имаме красиви крака. Подготвили сме ви много изненади и игри за цялото семейство!“, обещава актрисата. Тя споделя, че на място хората ще могат да се консултират и със специалисти относно хроничната венозна болест – разширените вени. „Те ще ви споделят и ценна информация за начините на превенция, рисковете и важността от навременно лечение на заболяването. Изобщо – приятно и много полезно! Заповядайте да прекараме един чудесен ден заедно!“, призовава още звездата.

Подобни статии