Александрина Пендачанска: Надявам се Лозан Панов да е на балотаж, но ако са Герджиков и Радев, ще подкрепя без никакво двоумение Радев

Оперната певица Александрина Пендачанска обяви във Фейсбук за кого ще гласува на изборите. Вижте позицията й:

Тъй като много хора ме питат, да си кажа:
Моят кандидат е Лозан Панов!
Благодаря от цялото си сърце на "Правосъдие за всеки“ и Демократична България, че издигнаха и подкрепиха тази най-сериозна, най-достойна, единствено възможна кандидатура!
Не можеше да има по-добра!
Разбира се, тя трябваше да е ясна преди поне две години и да се работи с всичките ни сили за нея още оттогава.
Надявам се, моля се и вярвам, че Лозан Панов ще отиде на балотаж срещу Румен Радев и ще спечели!
За да е ясна позицията ми, при хипотезата, че проф. Герджиков, подкрепен от ГЕРБ, и Румен Радев стигнат до балотаж, без никакво двоумение ще подкрепя Румен Радев. Той не е моят кандидат, но до голяма степен благодарение и на неговите усилия 12 годишното рекетьорско управление, ръководено с мафиотски методи, приключи!
И не! Не съм комунистка!!!
На парламентарните избори ще гласувам за Продължаваме промяната.
Чувствам се като добрата орисница за тях - от години ги очаквам и точно си предствям какви хора ще бъдат - смели, позитивни и почтени, с голям мащаб и широта на визията, независими, привличащи и обединяващи, с далечен хоризонт и висока амбиция! Знаех, че рано или късно, това ще се случи, че ще се появят едни момчета и момичета, на които просто ще им писне, ще запретнат ръкави и ще разкарат този знак „задънена улица“ от пътя!
Затова, разбира се, подкрепям Асен, Кирил и всички прекрасни, светли млади хора, които стоят до тях! Те са точно това, което си представях, че ще бъдат!
Това е моята позиция и моят избор, в моята група и на моята страница.
Те не подлежат на коментар и коментарите ще бъдат трити.
Благодаря за разбирането!

Подобни статии