Американска рок група изнесе концерт в огромни мехури

Членовете на американската рок група "Флейминг липс" са измислили как да осигурят развлечение за феновете в условията на коронавирусната пандемия, изнасяйки концерт в Оклахома в огромни пластмасови мехури, съобщава сайтът Ти Ем Зи.

За да обезопасят максимално както себе си, така и публиката, музикантите са били осенени от необичайна идея. На входа те са раздали огромни пластмасови мехури, в които феновете са прекарали целия концерт. Членовете на "Флейминг липс" също са "забивали" в пластмасовите сфери.

Групата и преди е използвала необичайния реквизит в свои шоута, но за първи път фенове са били "опаковани" на живо в огромните мехури.

Първият тест на "изпълнение в мехури" е проведен през лятото по време на запис за вечерното шоу на Стивън Колбер. Тогава само двама слушатели са се озовали в мехури, докато на концерта в Оклахома са присъствали около сто души, които дори са успели да танцуват в пластмасовите "опаковки". Зрителите обаче са били задължени да носят предпазни маски за лице преди и след шоуто.

По думите на фронтмена на "Флейминг липс" Уейн Койн, подобни надуваеми мехури са достатъчно безопасни, за бъде проведен в тях двучасов концерт. Членовете на групата планират да закупят още по-големи мехури, за да могат да се поберат в тях няколко човека, дошли заедно на шоуто им.

Подобни статии