Анди Гарсия става агент на ЦРУ в София

. Джейсън Стейтъм и Слай го убедили за снимките

Снимка: vanityfair Анди Гарсия

Американският актьор Анди Гарсия идва в София за четвъртата част от екшън поредицата „Непобедимите“, пише Холивуд Рипортър.

Снимките се очаква да стартират през октомври, а звездата от „Кръстникът“ ще бъде в ролята на агент на ЦРУ. Той е назначен да придружава бандата на Непобедимите по време на опасната им мисия.

„Историята на Кристмас“ е озаглавен новият епизод от поредицата. За участието на Анди Гарсия в него актьорът е бил убеден от колегата си Джейсън Стейтъм, който е в ролята на Лий Кристмас (има и игра на думи - Коледна история), както и „мотора“ на суперпродукцията Силвестър Сталоун. Ясно е, че главният герой ще бъде убит, но продуцентите на лентата пазят в пълна тайна кой ще е, за да бъде изненада за публиката. Засега има две версии – че жертва ще падне или героят на Слай – Барни Рос, или този на Стейтъм.

Досега е ясно участието на Меган Фокс, Долф Лундгрен, 50 Сент, Ранди Котюр и Тони Джаа. Режисьор е Скот Вон - „Жажда за скорост“, „Мъже от стомана“, а като каскадьор е играл заедно със Слай в „Специалистът“ и Шарън Стоун.

Анди Гарсия игра в „Кръстникът 3“ незаконния син на Сони Корлеоне (Джеймс Каан в първата част), а в третата показаха как целуват ръката му като новия Кръстник. 65-годишният актьор е известен с първите три части на „Бандата на Оушън“ като гангстера Тери Бенедикт, когото обраха и му скроиха номера, после той им го връщаше. Иначе е един от секссимволите на 80-те и 90-те с филми като „Когато един мъж обича една жена“ с Мег Райън, „Дженифър 8“ с Ума Търман. Играе и в хитове главни роли като „Нощ се спуска над Манхатън“, „Вътрешни афери“, „Черен дъжд“, „Неща, които да направиш в Денвър, преди да умреш“, „Изчезването на Гарсия Лорка“, „Последен шанс“.

Подобни статии