Андре Рийо отлага концерта за догодина

Снимка: Булфото Българката Кремена Минева е част от оркестъра на световноизвестния музикант.

Кралят на валса Андре Рийо отлага концерта си в София, който трябваше да се състои на 28 ноември, за догодина, обявиха организаторите от БГ саунд стейдж.

Заради тревожната ситуация с разпространение на коронавируса в Европа, както и поради удължаването на извънредната епидемична обстановка в България до края на ноември, за огромно съжаление Андре Рийо и неговият оркестър „Йохан Щраус” се налага да обявят нова дата за концерта си в София – 13 ноември 2021 г., в зала „Арена Армеец”.

Самият Андре Рийо написа на български във фейсбук страницата си: „Скъпи мои приятели от България, аз и и моят оркестър очаквахме с огромно нетърпение да се върнем във вашата прекрасна страна и отново да ви донесем радост с нашата музика. Но запазване на здравето и сигурността – за вас, моите прекрасни фенове – на моите музиканти и на екипа ми, на всички от семейството на Андре Рийо, стои на първо място! Сега чакаме с нетърпение срещата си с вас догодина в София и аз съм много любопитен да се върна отново в България. Благодаря ви, че ще ме чакате и моля ви - пазете се и останете здрави! Валсът трябва да продължи и ще продължи. Уверявам ви! С много обич – от Маастрихт”. Повечето от почитателите му също му отговориха на български: „Феновете умеят да чакат! Благодарим за пожеланията, бъдете здрави и до нови срещи“, „Очаквам ви с голямо нетърпение Маестро Андре, JSO и естествено Кремена Минева! Ще се радвам отново да изживея вълшебните мигове на вашите концерти!“.

Всички закупени билети за концерта на Андре Рийо остават валидни за новата дата, която е 13 ноември 2021 г., в столичната зала „Арена Армеец“. Талоните за вход са пуснати вече в продажба, като най-евтините са от 70 лв. Следващите категории са по 100, 130, 150, 160 и 210 лв., а най-скъпите са 250 лв.

Подобни статии