Антонио Бандерас ангажира дъщеря си Стела за новия си мюзикъл

Снимка: hola.com

Когато испанският актьор Антонио Бандерас се нуждае от пряма обратна връзка за изпълнението си като театрален импресарио, той се обръща към дъщеря си Стела, която е наел като втори асистент-режисьор на предстояща продукция на мюзикъла "Компания", предаде Ройтерс.

Бандерас, звездата на "Маската на Зоро" и десетки други филми, ще режисира и участва в испаноезична версия на хитовото бродуейско шоу от 1970 г. на Стивън Сондхайм, отличено с шест награди "Тони", в родния си град Малага, Южна Испания.
"Когато се приберем след репетициите, тя наистина си върши работата. Когато вече сме у дома, на вечеря, например, й задавам много директни въпроси и получавам много директни отговори за това, което вижда", сподели 61-годишният Антонио Бандерас пред репортери на събитие, промотиращо мюзикъла. Актьорът допълни, че винаги се е доверявал на мнението на дъщеря си.
Антонио Бандерас отваря театъра "Театро дел Сохо" в Малага преди две години като средище за производство, обучение и популяризиране на сценичните изкуства. След успешна първа година пандемията от Ковид-19 принуждава театъра да спре дейността си.
Мюзикълът "Компания", който никога не е изпълняван на испански, ще има премиера на 17 ноември. Постановката е адаптирана за съвременна публика с разрешение от автора й Стивън Сондхайм.

Подобни статии