Бербатов прогнозира, че има голяма вероятност за нов конгрес на БФС

Има голяма вероятност да има нов конгрес. Това ще го оставя на адвокатите. Те работят усърдно върху това. Това съобщи в социалните мрежи кандидатът за шеф на БФС Димитър Бербатов. Той категорично оспорва легитимността на победата на Борислав Михайлов на извънредния конгрес този вторник.

„Най-хубавото беше да видя, че клубовете виждат алтернатива при гласуването. Видя се, че има още несигурни клубове. Но сега, с това, което стана, се вижда, че се иска промяна и има хора, които работят за тази промяна“, казва още Бербатов.

„Няма да се откажем, продължаваме, защото това, което показахме в последните шест месеца е, че искаме да работим за доброто на българския футбол“, категоричен е той.

Припомняме, че Боби Михайлов бе обявен за победител след гласуването с 241 гласа, въпреки че преди това водещият на конгреса Камен Костадинов обяви, че за победа на първи тур за нужни 242 гласа. Именно поради това Бербатов, който получи доверието на 230 клуба, и неговият екип смята да оспорват победата на Михайлов в съда.

Подобни статии