БГ звезди продават старите си дрехи за добра кауза

С любими свои артикули се разделят Радина и Деян, Ралица Паскалева и семейство Джаферович

Снимка: Инстаграм Радина Кърджилова и синът й Христо оставят част от старите си дрехи.

Да подберат най-запазените дрехи, които отлежават в гардероба им, за да ги продадат за добра кауза – с това се заемат част от родните знаменитости. С любими свои облекла, които се носят рядко, се раздели актьорското семейство на Радина Кърджилова и Деян Донков, което е в очакване на четвъртия си член.

Всеки, който иска да се сдобие с дрехи, принадлежали на звездите от „Стъклен дом“ и „Каръци“, може да се разходи до студиото на NOLD в София, където те могат да бъдат намерени и днес. В причина да поднесат дрехите си за препродажба пък се превръща желанието на актьорите да намалят вредите, които свръхпроизводството в модната индустрия нанася на природата.

На място ще могат да бъдат открити и любими топове, гащеризони и рокли на екранната доктор Стилянова от „Откраднат живот“ – Ралица Паскалева. „Всяка секънд хенд покупка спестява до 85% въглеродния диоксид и водните ресурси, нужни за нейното производство. А 95% от артикулите, които биват изхвърлени, са в супер състояние и могат да бъдат носени повторно. И така... останали са още малко артикули от моя гардероб, а има и още уникални находки в гардеробите на други удивителни личности!“, обяснява нежната половина от водещия тандем на „Игри на волята“.

NOLD, известни още като New Old или Новото старо, ще продължат да предлагат дрехите на звездите и след като физическият им pop-up магазин затвори. Освен с модните вкусове на Кърджилова, Донков и Паскалева ентусиастите ще могат да се запознаят и с вкуса за облекла на модела Славена Вътова, Андреа Банда Банда, Саня Жекова, както и на цялото инфлуенсърско семейство на Ваня и Евгения Джаферович. „Пазарувам втора ръка. Така ме е научила мама“, намигна в социалните мрежи и бившата плувкиня.

 

Подобни статии