Бивша на Роналдо предупреди Джорджина

Може да я зареже, както остави и мен, сподели Наташа

Снимка: Инстаграм Наташа съблазнила Роналдо с дупето си.

Една от бившите бройки на Кристиано Роналдо – Наташа Родригес, предупреди настоящата приятелка на португалеца.

25-годишната сънародничка на футболната суперзвезда посъветва Джорджина да го „държи изкъсо” в Манчестър. През 2017 г. в Англия разкриха, че по-рано през същата година Роналдо е прекарал една нощ с модела в апартамента си в Лисабон. Малко преди това нападателят бе официализирал връзката си с аржентинката, която по фамилия също е Родригес.

Сега Наташа потвърди, че е спала с 5-кратния носител на „Златната топка“, но е останала огорчена от начина, по който асът я зарязал.

„Кристиано ме изостави изневиделица и съм сигурна, че той може да направи същото и с Джорджина. Казват, че леопардите никога не сменят местата си. Професионалните футболисти получават много внимание от красиви жени, които искат да бъдат с тях. Роналдо би бил страхотна плячка за всяка и Джорджина трябва да го държи под око, ако искат да имат бъдеще заедно. Бях наранена от начина, по който ме заряза, като ме блокира в Инстаграм, след като спахме заедно, и все още боли сега. Винаги ще има преди и след това в живота ми с Кристиано и усещането, че можеше да има повече между нас, дори и да не бяхме станали гаджета“, споделя пред „Сън“ Наташа Родригес, която по времето на аферата е била на 21 г.

Португалката разкрива и пикантни подробности от срещата си с голмайстора, който е бил луд по дупето й.

„Не можех да повярвам, че влизам в апартамента на Кристиано Роналдо. Сърцето ми биеше бързо, но той беше много мил и ми каза да се държа, сякаш съм в дома си. Свалих си обувките и си налях сок, преди да седна до него. След това свалих панталоните си и се наведох, за да му покажа дупето си. Той го удари и каза, че го обича“, добави моделът. Двамата правят секс, като според Наташа това се случва в целия апартамент без спалнята на звездата. Тя казва, че след това й изпратил съобщението: „Хареса ми. Ще се видим отново един ден. Строго секретно, моля. Целувки“. Роналдо обаче така и не й се обажда повече.

Подобни статии