Бизнес хороскоп за 27 май

Работата днес ви спори. Или пък не. Звездите казват дали да се снишите или пък напротив - да се устремите напред и нагоре. Ориентирайте се по тях.

Овен 21.03 - 20.04

Днес трябва да наблегнете на нещо, което не е свързано с работата ви. Ако това се окаже семейството ви, не отлагайте - трябва да помислите за близките си и да им посветите малко от времето си.

Телец 21.04 - 20.05

Днес звездите препоръчват по-високо ниво на самооценка, като това се отнася не само до изпълнението на служебните ви задължения, но и при общуването с колегите, началството и партньорите. Ако имате ниско самочувствие и не се държите на положение, никой няма да ви вземе на сериозно.

Близнаци 21.05 - 21.06

Ще ви се наложи да се потрудите доста, за да достигнете това ниво, към което се стремите. Може би трябва да заложите на няколко варианта, за да увеличите шансовете си. Днес стопляте отношенията с началниците си, което ще ви зарадва и окрили.

Рак 22.06 - 22.07

Няколко пъти сте проверили всички сметки и сте се убедили в тяхната точност. въпреки това не ви напуска чувството, че сте допуснали някаква грешка? Днес трябва да се доверите именно на шестото си чувство и ще видите, че интуицията ви няма да ви подведе.

Лъв 23.07 - 22.08

Днес трябва да се примирите с факта, че сте женени за работата си. Привечер ще разберете, че си е струвало да сте така отдадени на тази "връзка".

Дева 23.08 - 23.09

Днес звездите съветват да не се пускате по течението, а да действате по предварително начертан план. Ако имате планирана работа, не се отказвайте от нея, даже ако ви излизат други примамливи възможности и предложения. Първото впечатление е измамно, а работата не чака.

Везни 24.09 - 23.10

Днес ви предстои дълъг, интересен и наситен ден, пълен с всякакви приключения, срещи, перспективи и мечти. Някои от тях ще бъдат непосредствено с вашата трудова дейност, затова бъдете внимателни.

Скорпион 24.10 - 22.11

Днес не се нуждаете от помощници в изпълнението на непосредствените ви трудови задължения. Днес силите ви са утроени и ще се справите с всичко самостоятелно и то по най-добрия начин. Даже в случаите, в които изобщо не вярвате в себе си толкова. Очите ви се страхуват, а ръцете си действат. Или пък други части на тялото.

Стрелец 23.11 - 21.12

Днес не е най-подходящото време за шегички по адрес на началството. Вашето чувство за хумор може да не бъде оценено, а след това ще плачете вие. Затова се дръжте в ръце и мислете, преди да говорите. Днес е по-добре да се снишите .

Козирог 22.12 - 20.01

Постарайте се да не убеждавате началника си в неоспоримата си правота. Днес не е време да се противопоставяте на шефа. Ако упорствате, може да съжалявате.

Водолей 21.01 - 18.02

Позитивно и творческо мислене - това чакат от вас околните. Постарайте се да не показвате лошото си настроение и да не се конфронтирате с хората, защото е напълно възможно да претърпите и финансови загуби от едно такова поведение.

Риби 19.02 - 20.03

Нямате ли усещането, че мозъкът ви е плесенясал? Размърдайте го час по-скоро. Решете някоя сложна задача, зачетете се в умна книга, пробвайте да потренирате с някоя главоблъсканица. Днес ви е противопоказно да се оставите на рутината. Трябват ви предизвикателства.

Още по темата: зодии

Подобни статии