БНТ продава реквизита на "Стани богат"

Българската национална телевизия обяви за продан декорите на предаването „Стани богат“, което вече няма да се излъчва от обществената медия. Столът на богатството, както и останалата част от реквизита на шоуто, са предложени на търг, като началната цена достига до 24 554,40 лв. без ДДС.

В рамките на месец това е втори опит на обществената медия да се раздели с декорите на шоуто, което ще продължи да живее, но в ефира на бТВ. Това става ясно от сайта на БНТ, където фигурират две поледователни обяви във връзка със „Стани богат“.

Първата такава е публикувана в началото на месец август. Тогава началната тръжна цена на декорите е била по-висока и е достигала до 30 693 лв. без ДДС. Желаещ обаче явно не е намерен, заради което обявата се появява за втори път само два дни след датата на първия търг.

Дали се е стигнало до реално закупуване на стола на богатството все още не е ясно. Вторият търг е трябвало да се проведе в края на миналия месец, но резултат от него все още не е обявен публично.

Припомняме, че БНТ излъчва „Стани богат“ между 2018 и началото на 2020 г. Обществената медия даде втори живот на предаването четири години, след като то бе свалено от Нова телевизия. Тогава и за заместник на Ники Кънчев бе избран обичаният актьор Михаил Билалов, който ще родължи да води шоуто и в новите епизоди.

Подобни статии