Божигол не се отказва, спря на добрата стара гара "Славия"

Президентът на "Славия" Венцеслав Стефанов разкри истината за Валери Божинов, който се сбогува преди броени дни с "Левски" и отиването му при „белите“, заедно с които вече направи и тренировка.

„Понеже се появиха какви ли не измислици, нека да уточня нещата и да ти кажа такива, каквито са. Валери ми се обади и ме помоли да тренира в Славия. Не сме говорили за трансфер, не сме говорили за пари. Звънна ми и вика: „Бате Венци, останах без отбор. Може ли да тренирам при вас“. Веднага му казах, че може, защото е добро момче. Той си тръгна от Левски без да претендира за пари, без да напира за последните си три заплати за разлика от разни други псевдо звезди. Такъв жест в днешно време трудно може да видиш.

Нека Божинов тренира в Славия. Нека Загорчич прецени моментното му състояние. Ако има нужда от нападател, защо да не заиграе Валери при нас. И знаете ли какво - момчето дума не обели предварително за пари, ако бъде одобрен от Заги. Обикновено тия, дето идват на проби, се пазарят като луди. Тиганът вече го сложили на котлона, а рибата още в морето. Това, че Божинов не се пазари за пари, за мнозина е шокиращо. Така си е, защото днес парите за много хора са на преден план и са основният двигател в живота. Валери просто доказва, че не е лаком“, заяви пред "Блиц" Стефанов.

Подобни статии