Бойко Борисов: В парламента текат седянки, толкова ниско продаваемо шоу никога не е имало

Започваме съдебни дела, да помагаме на хората, станали жертва на режима на Румен Радев и Бойко Рашков, закани се бившият премиер

Бойко Борисов

"Започваме съдебни дела, да помагаме на хората, станали жертва на режима на Румен Радев и Бойко Рашков. Ще се борим за демокрацията". Това обяви в традиционната си трибуна - Фейсбук, бившият премиер Бойко Борисов.

"За всички става ясно как са спечелени „най-честните избори“, с най-ниската избирателна активност за всички времена. Всичките машинации и терор по изборите бяха направени, за да може сега в парламента да текат седянки. Такова безобразие, толкова ниско продаваемо шоу никога не е било. Кадрите на БСП и ДПС отдавна са назначени и сега се борят да ги узаконят под някаква форма. ДПС уж няма да са във властта, но ще си работят заедно. Не знам Христо Иванов как се чувства в една кошница с всичките тези хора, които уж са нещо ново, а са все стари политици. Хората сега може и да ги лъжат, но накрая ще страдат, защото икономиката на държавата тръгва стремглаво надолу", пише в поста си във Фейсбук бившият премиер.

"Г-н Борисов, отидете при кмета на село Белгун, пребит от гербаджии, без полицията и прокуратурата да направят каквото и да е. Кога да Ви очакваме при кмета на Белгун?", пише в отговор на изявлението на Борисов депутатът от Демократична България Ивайло Мирчев.

"Борисов, обект на съдебни дела трябва да бъдеш ти. Нека започнем с едно по-простичко - за хулиганство, извършено чрез просташкия език, който обичайно употребяваш", репликира бившият съдия Методи Лалов, който днес обяви, че е сезирал Районната прокуратура в Бургас заради невъздържани изявления на Борисов.

Подобни статии