Божков: Не мога да си обясня защо държавата изведнъж тръгна да ме напада

 

Това са твърдения, нито нито са доказани. Това е пропаганда. Това заяви пред Нова телевизия бизнесменът Васил Божков във връзка с обвиненията срещу него. Божков не уточни къде се намира в момента.

"Самолетът не е на „Нове холдинг” и кой ви каза, че аз съм пътувал в този самолет. На разположение съм. Къде съм не е най-важното", обясни той и отрече информацията да се намира в Дубай.

"Не мисля, че трябва мълча при тази злостна атака срещу мене. Не съм заплашвал с убийство и не съм предлагал пари на никого", обясни Божков. Той допълни, че не може да си обясни какво се е случило и защо изведнъж държавата го е нападнала. това било заради обвинението на някои хора, които определи като"психично болни".

"Ако ме задържат в чужбина, местният съд решава дали да ме върне или не. не му прави чест на г-н Гешев да ме сравнява с някакви криминални типове", каза още Божков.

Той коментира и конфискуването на картините му. Според него това било ограбване. Никой не знаел как да ги съхранява.

"Обвиненията, че съм изнасилвач са пълни глупости. „Подобно нещо не заслужава да бъде коментирано. За първи път чувам, че три момичета са подали жалби срещу мен. Това е смешно“, каза Божков.

Подобни статии