Борусия (Д) сваля с 20 млн. евро цената на Санчо

Снимка: ЕПА/БГНЕС Джейдън Санчо

Цената на Джейдън Санчо от Борусия (Дортмунд) ще падне до 100 млн. евро, съобщават в Германия. Това е с 20 млн. по-малко от исканите до момента пари.

През лятото на 2020 г. немският клуб фиксира 120 млн. за английския национал и не отстъпи от тази сума в преговорите си с Манчестър Юнайтед.

Пандемията от коронавирус обаче промени значително финансовия пазар, повлия и на трансферните суми. Затова и Борусия вече е склонна да продава за по-малко само и само в касата да влязат свежи пари. Загубите на клуба възлизат на около 75 млн. евро и с продажбата на Санчо шефовете искат да ги покрият. Освен това този сезон формата на 20-годишното крило спадна значително.

Подобни статии

 • Бербатов обвини БФС в

  Бербатов обвини БФС в "унизително поведение"

  Отново ставаме свидетели на унизително поведение от страна на ръководството на БФС. Това написаха от екипа на кандидата за президент на на Българския футболен съюз Димитър Бербатов, който за пореден път атакува настоящото ръководството на централата с президент Борислав Михайлов.

  85
 • Бившият адвокат на ЦСКА мина в оправдателен режим след срещата за стадиона на ЦСКА

  Бившият адвокат на ЦСКА мина в оправдателен режим след срещата за стадиона на ЦСКА

  Министърът на младежта и спорта Радостин Василев, който е бивш адвокат на ЦСКА, премина в оправдателен режим след дълга и напоителна среща със собствениците на ЦСКА и представители на "Сердика спортни имоти" по казуса със стадион "Българска армия" вчера. Бившият адвокат заяви, че "защитавал единствено интересите на държавата", а скоро му предстояла и среща с други отбори и спортни федерации, които ще поставят своите проблеми и ще бъдат запознати с програмата на министерството.

  106
 • Нова Броудкастинг Груп и БНТ ще излъчат съвместно световното първенство по футбол

  Нова Броудкастинг Груп и БНТ ще излъчат съвместно световното първенство по футбол

  Нова Броудкастинг Груп и Българската национална телевизия ще излъчат съвместно световното първенство по футбол през 2022 година. Благодарение на партньорството между тях, българските зрители ще имат възможност да се насладят на 22-ото издание на финалите за световната купа, които ще се проведат в Катар през есента.

  159