Ботев (Пд) представя отбора на Колежа

Снимка: botevplovdiv.bg Играчите подкрепиха кампанията, закупувайки си тениски, посветени на 109-годишнината на Ботев.

Футболистите на Ботев (Пд) ще бъдат представени по нетрадиционен начин за пролетния сезон.

Играчите на „канарчетата“ ще излязат тази вечер от 18,00 часа пред стадиона „Христо Ботев“. Изборът на място не е случаен, тъй като „жълто-черните“ се надяват в най-скоро време отново да се завърнат в своя футболен дом - Колежа. Както е известно, съоръжението в момента се ремонтира, а очакванията са отново да приема мачове през следващата година. Представянето на отбора ще бъде подкрепено от всички фенски организации и ще е част от кампанията „100% Ботев Пловдив“. Инициативата цели събирането на средства за погасяване на стари задължения.

В същото време от Сдружение ПФК Ботев дадоха старт на нов онлайн търг. Този път ще се наддава за цифрите и емблемата, отбелязали 100-годишнината на клуба на фасадата на централната трибуна на стадион „Христо Ботев“. Начална цена е 1912 лева, а минималната стъпка за наддаване е 100 лв. Краят на търга е в неделя (14 февруари) в 20,00 часа.

 

 

Подобни статии

 • Бербатов обвини БФС в

  Бербатов обвини БФС в "унизително поведение"

  Отново ставаме свидетели на унизително поведение от страна на ръководството на БФС. Това написаха от екипа на кандидата за президент на на Българския футболен съюз Димитър Бербатов, който за пореден път атакува настоящото ръководството на централата с президент Борислав Михайлов.

  118
 • Бившият адвокат на ЦСКА мина в оправдателен режим след срещата за стадиона на ЦСКА

  Бившият адвокат на ЦСКА мина в оправдателен режим след срещата за стадиона на ЦСКА

  Министърът на младежта и спорта Радостин Василев, който е бивш адвокат на ЦСКА, премина в оправдателен режим след дълга и напоителна среща със собствениците на ЦСКА и представители на "Сердика спортни имоти" по казуса със стадион "Българска армия" вчера. Бившият адвокат заяви, че "защитавал единствено интересите на държавата", а скоро му предстояла и среща с други отбори и спортни федерации, които ще поставят своите проблеми и ще бъдат запознати с програмата на министерството.

  122
 • Нова Броудкастинг Груп и БНТ ще излъчат съвместно световното първенство по футбол

  Нова Броудкастинг Груп и БНТ ще излъчат съвместно световното първенство по футбол

  Нова Броудкастинг Груп и Българската национална телевизия ще излъчат съвместно световното първенство по футбол през 2022 година. Благодарение на партньорството между тях, българските зрители ще имат възможност да се насладят на 22-ото издание на финалите за световната купа, които ще се проведат в Катар през есента.

  167