Буфон няма да ходи в „Барса“

Легендата Джанлуиджи Буфон е отказал предложението да се присъедини към „Барселона“, съобщава Sport.es. 43-годишният ветеран е свободен агент, след като обяви след края на сезона, че напуска „Ювентус“.

От "Барселона" са се свързали с него, като са му предложили да стане втори вратар. Буфон обаче е отказал, тъй като иска да играе повече, а не да гледа от скамейката. Затова той продължава да си търси клуб, който ще му предостави игрово време.

Подобни статии

 • Бербатов обвини БФС в

  Бербатов обвини БФС в "унизително поведение"

  Отново ставаме свидетели на унизително поведение от страна на ръководството на БФС. Това написаха от екипа на кандидата за президент на на Българския футболен съюз Димитър Бербатов, който за пореден път атакува настоящото ръководството на централата с президент Борислав Михайлов.

  123
 • Бившият адвокат на ЦСКА мина в оправдателен режим след срещата за стадиона на ЦСКА

  Бившият адвокат на ЦСКА мина в оправдателен режим след срещата за стадиона на ЦСКА

  Министърът на младежта и спорта Радостин Василев, който е бивш адвокат на ЦСКА, премина в оправдателен режим след дълга и напоителна среща със собствениците на ЦСКА и представители на "Сердика спортни имоти" по казуса със стадион "Българска армия" вчера. Бившият адвокат заяви, че "защитавал единствено интересите на държавата", а скоро му предстояла и среща с други отбори и спортни федерации, които ще поставят своите проблеми и ще бъдат запознати с програмата на министерството.

  123