Български граждани са убити в Германия, жена е в кома

Мъж и жена бяха убити в центъра на Висбаден в Германия, а тяхна роднина е тежко ранена, предаде ДПА.

 

По данни на германската полиция 56-годишният българин вероятно първи е насочил пистолет към две жени, а след това и към себе си. Една от жертвите е съпругата му, на 49 години. Ранената в главата жена е сестра на починалата. Животът на оцелялата също е в опасност. Трагедията е станала още в понеделник, когато за това писа местният в. Курир.

Съпрузите са били разделени от 4 седмици. Преди инцидента двете жени са тръгнали към центъра на Висбаден и там срещнали въпросния мъж.

Прокурор уточни, че засега други лица не са замесени в случая. И тримата участници в престъплението са българи.

Заради сериозните наранявания оцелялата сестра не може да бъде в момента разпитвана.

По информация на 24rodopi.com и тримата са от Кърджали, а причината за разигралата се трагедия е ревност.

Подобни статии

 • Двама изнасилвачи във Велинград остават зад решетките, пребили с кол и умъртвили 42-годишен мъж

  Двама изнасилвачи във Велинград остават зад решетките, пребили с кол и умъртвили 42-годишен мъж

  Районният съд във Велинград остави в ареста двамата братя, изнасилили и причинили смъртта на 42-годишен мъж от курортния град. Така 22-годишният И.К. и неговият непълнолетен брат И.К., на 17 г., ще бъдат зад решетките.

  109
 • Апаши разбиват коли в София, крадат части, акумулатори и регистрационни номера

  Апаши разбиват коли в София, крадат части, акумулатори и регистрационни номера

  За зачестили кражби на регистрационни номера и части на автомобили, сигнализираха жители на столичния кв. „Захарна фабрика”. Потърпевши се оплакват, че колите им осъмвали с изтръгнати лайсни и решетки за броня, без акумулатори и катализатори. Апашите разбивали и странични стъкла, за да отмъкнат навигационни системи, предаде Нова тв.

  62
 • Джипът на Влади Горанов бил регистриран, преди да е произведен

  Джипът на Влади Горанов бил регистриран, преди да е произведен

  Случаят с джипа, с който в края на миналата година бившият финансов министър Владислав Горанов опита да напусне страната, съвсем не е така прост, както се опитаха да го изкарат. Колата е издирвана от Интерпол по искане на Русия и съвсем не е нова, както твърдеше той. По случая разследването в ГДНП е вече няколко тома - има установени странни факти. Засега данните показват, че колата е произведена август 2018, а регистрацията ѝ е от 1 януари 2018 г. Това заяви министърът на вътрешните работи Бойко Рашков пред журналисти след края на вътрешната комисия в парламента.

  154